2020-06-29 09:00:17
Φωτογραφία για Αλλαγή της τελευταίας στιγμής για την Ελένη Μενεγάκη...
Αλλαγή στην ημερομηνία που ολοκληρώνεται η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη είχαμε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Η Ελένη ως γνωστόν καθε χρόνο ολοκληρώνει τη σεζόν την τελευταία μέρα του Ιουνίου όπως άλλωστε ρητά αναφέρει το συμβόλαιό της. Φέτος, όμως, λόγω κορωνοϊού και επειδή δεν προβλήθηκε μια εκπομπή καθώς ανέμεναν αποτελέσματα των τεστ, θα προβληθεί στο τέλος, δηλαδή την 1η Ιουλίου. Ο Alpha υπό το νέο καθεστώς ωστόσο θεώρησε ότι οι εκπομπές δεν ολοκληρώνονται ποτέ μεσοβδόμαδα και στο πρόγραμμα η τελευταία εκπομπή ήταν καθορισμένη να παίξει την Παρασκευή 3 Ιουλίου.

Μετά από διαπραγματεύσεις και συζητήσεις τελικά η Ελένη Μενεγάκη θα κάνει αυτό που ορίζει το συμβόλαιό της χωρίς να είναι διατεθειμένη έστω και στο τέλος να βάλει λίγο νερό στο κρασί της με την εκπομπή να ολοκληρώνεται την ερχόμενη Τετάρτη. Το ανακοίνωσε και η ίδια μέσα από το instagram της ανεβάζοντας ένα ποστ μέσα από το μοντάζ για τα όσα ετοιμάζει με τους συνεργάτες της για το φινάλε το οποίο θα περιλαμβάνει στιγμές από τα 15 χρόνια της στον ALPHA.

Λίγο αργότερα ήρθε και η αλλαγή προγράμματος από το κανάλι όπου την Πέμπτη και την Παρασκευή στη θέση της εκπομπής “Ελένη” θα παίξει ελληνική ταινία. Αξίζει, πάντως να σημειωθεί για την ιστορία του πράγματος ότι το συμβόλαιο της Ελένης λήγει τέλη Ιουλίου κι όχι τέλη Ιουνίου.

Πηγή: tinasmess

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ