2020-06-30 19:20:09
Φωτογραφία για Οι πρώτες δηλώσεις...
Οι οντισιόν του GNTM ξεκίνησαν και ο Άγγελος Μπράτης με τον Δημήτρη Σκουλό έδωσαν την πρώτη τους συνέντευξη για το νέο κύκλο.

Οι δύο κριτές του ριάλιτι μίλησαν στην Τζώρτζι Γεωργίου και τη «Φωλιά των Κουκου» και αναφέρθηκαν στην είσοδο της Ζενεβιέβ Μαζαρί στην κριτική επιτροπή, αλλά και τον νέο coach που είναι ο Γιώργος Καράβας.

Αρχικά ο Άγγελος Μπράτης είπε: «Τώρα πια το μούσι είναι κομμάτι μου. Η ενέργεια έχει αλλάξει! Ο Γιώργος Καράβας είναι ένα καταπληκτικό παιδί με καταπληκτική καριέρα στο εξωτερικό. Με φοβερή ενέργεια που φέρνει καινούργιες γνώσεις. Η Ζενεβιέβ βρέθηκε στη θέση του κριτή. Κάθεται δίπλα μου και περνάμε πάρα πολύ ωραία. Είναι όπως πάντα to the point. Φέτος θέλω να δω στυλ. Θέλω να δω κάποιον που να προσφέρει στα ρούχα κάτι έξτρα. Δεν με ενδιαφέρει μια σκέτη ομορφιά. Τα αγόρια ίσως έρχονται περισσότερο προετοιμασμένα από τα κορίτσια».

Με τη σειρά του ο Δημήτρης Σκουλός είπε: «Η Ζενεβιέβ είναι τρελή! Έχει πολλή πλάκα, μου αρέσει πάρα πολύ. Ο Γιώργος είναι σπουδαίο μοντέλο. Νομίζω ότι την πρώτη του φωτογράφιση την έχω κάνει εγώ. Θα έχει να πει σπουδαία πράγματα στα παιδιά. Μόνο και μόνο να μεταφέρει την εμπειρία του από τις παγκόσμιες καμπάνιες είναι πολύ σημαντικό. Έχει περισσότερο ενδιαφέρον φέτος γιατί έχουμε πάρα πολύ καλό υλικό να δουλέψουμε και από όλα τα είδη. Ο ανταγωνισμός φέτος νομίζω θα χτυπήσει κόκκινο».

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ