2020-07-03 10:00:11
Φωτογραφία για Γιώργος Παπαδάκης:«Ήταν πολύ κοντά σε όλους τους εργαζόμενους»
Με διαφορετική έναρξη εγινε σήμερα το πρωί η εκπομπή της Φαιης Σκορδά. Συμπληρώθηκαν τρία χρόνια από τότε που απεβίωσε ο Μίνως Κυριακού,ο ιδρυτής του ANT1.Καλεσμένο στην εκπομπή της είχε τον Γιώργο Παπαδάκη ο οποίος μίλησε για τον αγαπημένο του φίλο και συνεργάτη.

2 Ιουλίου σήμερα και για όλους εμάς στην οικογένεια του ΑΝΤ1 αυτή η μέρα σημαίνει πολλά και ιδίως σε εσάς τους ανθρώπους που τον είχατε ζήσει πολύ περισσότερο. Είχατε την ευκαιρία, είχατε την τιμή να δείτε μαζί του ένα όραμα, να δείτε έναν άνθρωπο, ο οποίος λειτούργησε από ότι καταλαβαίνουμε όλοι πάντα από καρδιάς, σχεδιάζοντας πρωτοπόρα πράγματα.”, είπε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά.

«Κάποιες τέτοιες στιγμές αισθάνεσαι λίγο περίεργα. Για μένα που τον γνώρισα το 1988, που με εμπιστεύτηκε, που μου έδωσε τη δυνατότητα να πιστεύω ότι δεν είναι εργοδότης μου απλά, αλλά φίλος μου. Όπως και όλοι εμείς, οι περισσότεροι εδώ που τον ζήσαμε από την πρώτη στιγμή, έτσι αισθανθήκαμε, γιατί γινόταν ένα με εμάς
.  Για εμένα ήταν μια απώλεια συγγενικού προσώπου πρώτου βαθμού και δεν το λέω γιατί ήταν ο εργοδότης μου, αλλά γιατί ήταν ο Μίνωας Κυριακού. Ήταν ο Μίνως, ήταν ο φίλος μας, ο οποίος δεν μας επέβαλε να έχουμε αποστάσεις, αλλά μας έδωσε τη δυνατότητα να κρατάμε τις αποστάσεις εκείνες που αξίζουν τα πρόσωπα, τα οποία δεν επιβάλουν αυτή τη σχέση, αλλά σου δίνουν την δυνατότητα να έχεις αυτό το σεβασμό και την απόσταση. Ένας άνθρωπος με δραστηριότητες σε πάρα πολλούς τομείς και πετυχημένος και αυτοδημιούργητος.» ανέφερε συγκινημένος ο παρουσιαστής.

«Ήταν πολύ κοντά σε όλους τους εργαζόμενους. Μας ήξερε με τα μικρά μας ονόματα, ήξερε την οικογενειακή μας κατάσταση, έδινε συμβουλές και στις προσωπικές μας σχέσεις. Έχω συνδέσει τη ζωή μου, την ευτυχία μου, όχι γιατί με εμπιστεύτηκε εδώ στον ΑΝΤ1, αλλά γιατί ήταν ο άνθρωπος που όταν πρωτογνώρισα τη γυναίκα μου, μου είπε να την προσέχω. Ο Μίνωας Κυριακού μού γνώρισε τη γυναίκα μου.

Οφείλω την καριέρα μου στην ιδιωτική τηλεόραση, στον Μίνωα Κυριακού. Πολλά πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης που κάνουν αυτή τη στιγμή καριέρα το οφείλουν στον Μίνωα Κυριακού. Δεν τον θεωρούσαμε εργοδότη μας, δεν τον θεωρούσαμε αφεντικό. Είχε έναν περίεργο τρόπο να αποφασίζεις εσύ για εκείνο που είχε αποφασίσει εκείνος και σου έλεγε συμφωνώ ενώ ήταν δική του σκέψη.

Εγώ πιστεύω ότι είναι εδώ, μας παρακολουθεί, χαίρεται για την εξέλιξη του σταθμού που είναι σε άξια χέρια, στα χέρια του παιδιού του. Κάπου εδώ κοντά είναι, πάντα με ένα τσιγάρο στο χέρι…», κατέληξε ο Γιώργος Παπαδάκης.

http://www.tvnea.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ἡ νέα κανονικότητα!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ἡ νέα κανονικότητα!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ