2020-07-04 08:57:39
Φωτογραφία για Lamborghini;
 Κατασκευασμένο για να μιμείται τον χώρο του κινητήρα της Lamborghini Aventador, ειδικά

με τον τρόπο περιστροφής των δεικτών και πολλά άλλα, το ρολόι Excalibur Aventador S, παραπέμπει απευθείας στο θρυλικό supercar.

Το ρολόι θεωρείται 100% ανοιχτό. Αυτό σημαίνει απλώς ότι μπορείτε να δείτε όλες τις κινήσεις, τους μηχανισμούς και τα εξαρτήματα από τα οποία αποτελείται το ρολόι σας και πώς αλληλεπιδρούν, λαμβάνοντας υπόψη τη δυναμική του κινητήρα V12 της Lamborghini. Μόνο 88 κομμάτια και επιπλέον οκτώ διατέθηκαν από την πρώτη παραγωγή, καθιστώντας το διαθέσιμο μόνο για λίγους τυχερούς με το απαραίτητο οικονομικό εκτόπισμα.

Θα πρέπει να κουρδίζεται μία φορά την ημέρα. Αλλά σε περίπτωση που το ξεχάσετε, ένα αποθεματικό ισχύος 40 ωρών θα το διατηρήσει σε κίνηση. Οι λειτουργίες περιλαμβάνουν ώρες, λεπτά, δευτερόλεπτα και μια ένδειξη αποθεματικού ισχύος. Η θήκη για το ρολόι αποτελείται από C-SMC, που σημαίνει Carbon Fiber Sheet Molding Compound, ένα υλικό που χρησιμοποιείται συχνά σε αυτοκίνητα της Lamborghini. Αυτό προσφέρει μια ελαφριά αλλά ανθεκτική κατασκευή για να διατηρεί τους μηχανισμούς ασφαλείς. Η θήκη προσφέρει επίσης αντοχή στο νερό έως 5 Bar, καθιστώντας την τέλεια για την κρουαζιέρα σας.


Υπάρχουν 312 διαφορετικά εξαρτήματα στο ρολόι, τα οποία δεν χρειάζεται να αναφέρω ότι τοποθετούνται από πολύ σταθερά χέρια. Ο χρυσός πίνακας 18K Black PVD και οι δείκτες του αποτελούνται από ρόδιο, καθιστώντας τα εξαιρετικά ανθεκτικά στη διάβρωση ενώ παράλληλα διευκολύνουν την εύκολη ανάγνωση στο σκοτάδι.

Το κούμπωμα είναι Titanium Black DLC με ρυθμιζόμενη πτυσσόμενη πόρπη. Σε περίπτωση που βρεθείτε σε περιοχή με ανθρώπους που ξέρουν τι φοράτε, υπάρχει ένα σύστημα γρήγορης απελευθέρωσης που λειτουργεί ως αντικλεπτική συσκευή. Τώρα βάλτε όλα αυτά μαζί και έχετε αυτό το εκπληκτικά όμορφο ρολόι. Σίγουρα, δεν έχει όλα αυτά τα φανταχτερά bling-bling που θα σας πάρουν κάποια άλλα αντίστοιχα κομμάτια του είδους, αλλά είναι σίγουρα ένα ρολόι που πιθανότατα θα τα καταφέρει παντού εξαιρετικά. Η τιμή του ξεκινά από τα 165.000 ευρώ, δεν σας χάλασε καθόλου…
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ