2020-07-09 21:28:46
Φωτογραφία για Χωρίς προηγούμενο η Παράκληση του Οσίου Χατζη-Ανανία εκ Μαλλών
Το απόγευμα της Κυριακής 5 Ιουλίου 2020, εκατοντάδες πιστοί από τους Νομούς Λασιθίου και Ηρακλείου, έτρεξαν με λαχτάρα στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ενορίας Αμιρά Βιάννου για να παραβρεθούν στην Ιερά Παράκληση του Οσίου Χατζη-Ανανία, να τον τιμήσουν και να τον παρακαλέσουν για άλλη μία φορά. 

Λόγω των απαγορευτικών μέτρων για την πανδημία, δεν είχαν εορτάσει φέτος τον Άγιο τους όπως κάνουν κάθε χρόνο στις 22 Απριλίου και ανταποκρίθηκαν με μεγάλη χαρά και αγαλλίαση στην πρωτοβουλία του «Συλλόγου Φίλων Ενορίας Αγίου Γεωργίου Αμιρά».

Ο ταπεινός Όσιος Χατζη-Ανανίας, κατά κόσμο Αντώνιος Μπαρμπεράκης, ο θεοφόρος και ευλογημένος από κοιλίας μητρός, ο ακούραστος υπηρέτης του Χριστού και της Παναγίας, με την παραδειγματική και υποδειγματική βιωτή του, με τα αγγελικά χαρίσματα και αρετές, με την οσιακή του κοίμηση αμέσως μετά το Χριστός Ανέστη του Μ. Σαββάτου το 1907, με τα εκατοντάδες καταγεγραμμένα επώνυμα θαύματα, με την άμεση ανταπόκριση του σε όποιον ευλαβικά τον επικαλείται και με τόσα άλλα, είναι ένας καταξιωμένος Άγιους για όλους τους πιστούς που τον ευλαβούνται και που καθημερινά τον γνωρίζουν!

Διαβάστε περισσότερα »
paraklisi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ