2020-07-13 17:40:10
Φωτογραφία για «Αυτό που τώρα πάει να κάνει είναι τολμηρό και θέλει τόλμη και θάρρος»
Η αγαπημένη ηθοποιός Βίκυ Σταυροπούλου παραχώρησε δηλώσεις στην δημοσιογράφο του "Έλα χαμόγελα", Ελένη Βουλγαράκη και μεταξύ άλλων σχολίασε το νέο βήμα της κόρης της, Δανάης Μπάρκα η οποία θα έχει την δική της εκπομπή από Σεμπτέμβριο στο MEGA. 

«Θεωρώ ότι η Δανάη είναι ένα λαμπερό και ταλαντούχο πλάσμα. Αυτό το απέδειξε στο θέατρο, γιατί η Δανάη είναι ηθοποιός. Αυτό που τώρα πάει να κάνει είναι τολμηρό και θέλει τόλμη και θάρρος. Φυσικά και έχει αγωνία. Εγώ της εύχομαι τα καλύτερα γιατί είναι ωραίο να τολμάμε.

Δεν την έχω προετοιμάσει για τα όποια αρνητικά σχόλια γιατί πως να προετοιμαστεί για αυτό. Αυτό θα συμβεί έτσι και αλλιώς. Έτσι είναι η φύση της δουλειάς. Είναι ελεύθερη αγορά. Θα τα αντιμετωπίσει αυτά είτε κάνει κάτι είτε όχι. Είμαι όμως σίγουρη ότι θα αντιδράσει όπως και γω.

Θα έχει στοχοπροσήλωση σε αυτό που έχει να κάνει γιατί αυτοί που είναι να πουν το κακό, θα το πουν είτε είσαι τέλειος είτε δεν είσαι. Οπότε δεν αναλώνεις την ενέργεια σου σε αυτούς, αλλά στη δουλειά και τον κόσμο που ελπίζω να την υποδεχτεί με την ίδια αγάπη που το βλέπει και αυτή», τόνισε η Βίκυ Σταυροπούλου.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ