2020-07-19 15:56:28
Φωτογραφία για Τρίκαλα: Βίντεο με την 16χρονη στο «μικροσκόπιο» των Αρχών
Όλα τα ενδεχόμενα για το πώς έχασε τη ζωή της η άτυχη κοπέλα παραμένουν ανοικτά

Απαντήσεις για το μυστήριο του θανάτου της 16χρονης μαθήτριας στα Τρίκαλα αναζητούν οι αστυνομικές Αρχές που ερευνούν την σοκαριστική υπόθεση. Τρεις ημέρες έπειτα από την ανεύρεση της ανήλικης, όλα τα ενδεχόμενα για το πώς έχασε τη ζωή της παραμένουν ανοικτά. Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, οι Αρχές έχουν στη διάθεσή τους βίντεο από κάμερες δρόμων της περιοχής. Μάλιστα σε ένα απ’ αυτά φέρεται να καταγράφεται η 16χρονη σε έναν δρόμο, κοντά στο σπίτι της, περίπου στις 3 τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Κλειδί αποτελεί και η εξέταση του κινητού τηλεφώνου της ανήλικης, που έχει ήδη ξεκινήσει. Παράλληλα, θα εντοπιστούν και τα στίγματα των κινητών τηλεφώνων όσων βρίσκονταν στην περιοχή το βράδυ της Τρίτης και το πρωί της Τετάρτης.

Σύμφωνα με το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης ο θάνατός της προήλθε από βαρύτατες κακώσεις κρανίου και θώρακος συμβατές με πτώση. Από την πλευρά του, ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας, που πραγματοποίησε αυτοψία στο εκκλησάκι όπου βρέθηκε νεκρή η μαθήτρια, εκτίμησε ότι θα ήταν πολύ δύσκολο να ανέβει κάποιος στη στέγη του ναού, που είναι υπό κατασκευή, ενώ και η σκαλωσιά που βρίσκεται πίσω από την εκκλησία είναι εξαιρετικά ασταθής.


Σημειώνεται πως έχει ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος των καταθέσεων για την υπόθεση. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο 27χρονος αστυνομικός παραδέχτηκε ότι συναντήθηκε με την 16χρονη μαθήτρια στις 2 τα ξημερώματα της Τετάρτης και στη συνέχεια είπε πως την άφησε και έφυγε σπίτι της. Η οικογένεια του κοριτσιού κάνει έκκληση, ώστε να αποκαλυφθεί η αλήθεια για το πώς το παιδί τους έχασε τη ζωή του.

Πηγή: lamiareport.gr, ΕΡΤ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ