2020-07-24 17:23:17
Φωτογραφία για ΛΑΣ Δήμου Αγρινίου: Κανένα έργο έξω από το Αγρίνιο, εκτός οι Δημοτικές Ενότητες του Δήμου και τα τεράστια προβλήματά τους.
    

Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου έγινε συζήτηση και πάρθηκε απόφαση για την επικαιροποίηση καταλόγου πράξεων Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΣΒΑΑ) Δήμου Αγρινίου που θα γίνει προσπάθεια να χρηματοδοτηθούν από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα « Δυτική Ελλάδα 2014-2020».

Στην παρουσίαση και συζήτηση του θέματος μάλιστα παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Δ. Ελλάδας με το επιτελείο του, σε μια προσπάθεια να προσδοθεί πανηγυρικός χαρακτήρας στη συνεδρίαση.

Κατά τη συζήτηση και την παρουσίαση ακούστηκαν πομπώδεις μεγαλοστομίες από τον Δήμαρχο, τον Περιφερειάρχη, τους αντιδημάρχους, αλλά και άλλες δημοτικές παρατάξεις, κινούμενες όλες στο γνωστό μοτίβο, ότι τάχα «με τα έργα αυτά η πόλη μας θα ακτινοβολήσει», ότι «θα έχουμε μια πράσινη βιώσιμη πόλη», ότι «σήμερα είναι σπουδαία μέρα για την πόλη», ότι «θα αλλάξουμε τελείως την πόλη», ότι «θα κάνουμε το Αγρίνιο πραγματικά υπέροχη πόλη» κ.ο.κ.….

Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ