2020-07-26 09:00:18
Φωτογραφία για H Eurovision και η Ελένη Μενεγάκη
Στην εκπομπή "Αυτός και ο άλλος" βρέθηκε ο Μιχάλης Ρακιτζής, ο τραγουδοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για το νέο του κομμάτι, την Ελένη Μενεγάκη αλλά και την συμμετοχή του στην Eurovision.

 "Ο παλιός εαυτός": "Επειδή το κομμάτι δεν αφήνει κάποιο επριθ΄βριο να μην καταλάβεις κάτι, ε΄ρχεται ο παλιός μας ευατός και μας υπενθυμίζει ότι κάποτε, μπορεί αν μην ειχαμε μία, να ξεκινούσαμε με τους φίλους μας χωρίς χρήματα για να πάμε διακοπές, περνούσαμε πάρα πολύ όμορφα σε αντίθεση με το τώρα, που ο κόσμος έχει περισσότερα από αυτά που του χρειάζεται και δεν μπορεί να βρει αυτή την απλή ευτυχία που είχαμε τότε". Το sleeping bag φοριώταν πολύ κάποτε. Οι διακοπές ξεκινούσαν με sleeping bag, σακίδια και μία κιθάρα".

Ενώ για την "Βασίλισσα" της ελληνικής τηλεόρασης ανέφερε:

 "Δεν μπορούσες να γνωρίζεις ότι η Μενεγάκη θα γίνει η παρουσιάστρια της Ελλάδας, ήταν η πρώτη της δουλειά!", δήλωσε αναφερόμενος στο βίντεο κλιπ όπου πρωταγωνίστησε η Ελένη Μενεγάκη.


Παράλληλα αναφέρθηκε και για την εποχή που διαγωνίστηκε στην Eurovision :

"Συγγνώμη, η Eurovision δεν είναι για μένα. "Δεν πήγα στη Eurovision για να μου κάνει καλό ή κακό. Ήταν κόντρα! Δεν ήξερα ακριβώς σε τι περιβάλλον πηγαίνω. Είχα δει Eurovision, αλλά άλλο να δεις και άλλο να πας. Δεν μετανιώνω ποτέ για τίποτα! Είναι λίγο μυστήριο... Αν μου έλεγες να ξαναπάω, θα έλεγα ότι δεν είναι για εμένα".

"Ο διαγωνισμός ήταν πολύ φρου-φρου, ήμασταν ξένα σώματα! Είναι λίγο απρόβλεπτα τα πράγματα με τη Eurovision, αλλά βγήκαν και οι Lordi. Το θέμα είναι όταν κάνεις κάτι, να το υποστηρίξεις, να το χαρείς. [...] Το τραγούδι πολεμήθηκε πάρα πολύ με το που "έσκασε μύτη" εδώ, τα fan club στο εξωτερικό παρακολουθούν τι γίνεται στην Ελλάδα, δεν τους ξεφεύγει τίποτα, τα ξέρουν όλα χαρτί και καλαμάρι. Είχε διαμορφωθεί ένα κλιματάκι, το οποίο ήταν πολύ εχθρικό για εμάς και αυτοί ήταν εχθρικοί για εμάς", τόνισε ο γνωστός τραγουδοποιός. 

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ