2020-08-03 11:28:00
Φωτογραφία για Επίθεση με βιτριόλι: Την καθοδηγούσαν χαρτορίχτρες και καφετζούδες
Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την επίθεση με βιτριόλι εις βάρος της 34χρονης Ιωάννας, μετά την ολοκλήρωση των εργαστηριακών εξετάσεων στο κινητό και στον φορητό υπολογιστή της γυναίκας που κατηγορείται ότι πραγματοποίησε την επίθεση με το καυστικό υγρό.

Έπειτα από μήνες ερευνών, οι ειδικοί της Αστυνομίας κατάφεραν να «ξεκλειδώσουν» τις συσκευές της 35χρονης Έφης, που βρίσκεται προφυλακισμένη στις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα Θηβών, και να συλλέξουν πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με το σχέδιο της επίθεσης. 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δύο μήνες πριν από την επίθεση με το βιτριόλι η 35χρονη αναζητούσε ηλεκτρονικά καταστήματα με περούκες, για να προμηθευτεί τον απαραίτητο εξοπλισμό που θα απέκρυπτε την πραγματική της ταυτότητα.

Αυτό οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η νεαρή γυναίκα προετοίμαζε από καιρό το χτύπημα που είχε σχεδιάσει με κάθε λεπτομέρεια εναντίον της Ιωάννας, ενώ στην τσάντα της 35χρονης βρέθηκε περούκα την οποία φορούσε τόσο την ημέρα που περιέλουσε με βιτριόλι την 34χρονη όσο και κατά την παρακολούθησή της για μεγάλο χρονικό διάστημα, όπως προκύπτει από τις μαρτυρίες.


Αίσθηση προκαλεί το ότι η 35χρονη, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψαν οι εργαστηριακοί έλεγχοι, αναζητούσε στο διαδίκτυο περίπου έξι μήνες πριν από την επίθεση, τρόπους για να κάνει μάγια. Μάλιστα, ενδιαφερόταν να μάθει λεπτομέρειες για το “δέσιμο” και το “λύσιμο” της μαγείας. Η αναζήτησή της δεν επικεντρωνόταν μόνο στην αλίευση πληροφοριών, αλλά και στον εντοπισμό ειδικών που θα μπορούσαν να τη βοηθήσουν πάνω στο ζήτημα.

Στο σπίτι της κατηγορούμενης, κατά τη διάρκεια των αστυνομικών ερευνών, βρέθηκαν χειρόγραφα που αποκάλυπταν ότι η δράστις επισκεπτόταν συστηματικά χαρτορίχτρες και καφετζούδες για να της πουν τι θα γίνει όσον αφορά τη σχέση της με τον πρώην σύντροφό της.
medlabgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ