2020-08-10 23:39:09
Φωτογραφία για Αντί για γκολφ στον… οδοντίατρο – ο Γουίλ Σμιθ ψάχνει… δυο δόντια του
Eίναι επική η στιγμή που ο 30χρονος ποπ σταρ ετοιμάζεται να πετύχει την μπαλιά, αλλά τελικά πετυχαίνει τον 51χρονο Αμερικανό ηθοποιό και φίλο του που τον παρακολουθεί από δίπλα

Μαθήματα «εικονικού» γκολφ θέλησε να παραδώσει ο Τζέισον Ντερούλο μέσω TikTok, αλλά η κατάληξη δεν ήταν σίγουρα αυτή που περίμενε. Ο Αμερικανός ποπ σταρ συνεχίζει να μοιράζεται με τους followers του απίθανα βίντεο με διάσημους φίλους του και αυτή τη φορά σειρά είχε ο Γουίλ Σμιθ.

Όλα συνέβησαν μπροστά σε μια virtual οθόνη γκολφ.

Ο Τζέισoν Ντερούλο ετοιμαζόταν να χτυπήσει με το μπαστούνι του την μπάλα του γκολφ στο εικονικό γήπεδο, αλλά καθώς έπαιρνε φόρα, χτύπησε κατά λάθος τον Γουίλ Σμιθ στο στόμα, σπάζοντάς του τα δύο μπροστινά δόντια.

«Πρέπει να βάλεις πάγο!», πρόλαβε να του πει αμήχανος και σχεδόν ένοχος για τον τραυματισμό του φίλου του, ενώ ο Γουίλ Σμιθ αποκάλυπτε το καινούργιο του ‘’χαμόγελο’’, πριν αρπάξει το δικό του μπαστούνι και αρχίσει να τον χτυπά στα πόδια.


Ο εθισμένος στο TikTok Τζέισον Ντερούλο τον περασμένο Μάιο είχε τολμήσει το #CornChallenge, όπου προσπαθώντας να φάει ένα ψητό καλαμπόκι περασμένο σε ηλεκτρικό τρυπάνι, φαινόταν ότι έχανε κι εκείνος τα δύο μπροστινά του δόντια.

«Ποτέ δεν θα μάθει ο κόσμος την αλήθεια. Έχω και πάλι το καλύτερο χαμόγελο» έχει απαντήσει με νόημα στο Page Six, χωρίς να διευκρινίζει ο ίδιος, αν ήταν μια καλοσκηνοθετημένη φάρσα ή όντως ένας απίθανος τραυματισμός μπροστά στην κάμερα.

Μάλλον, ο ''άτακτος'' Τζέισον Ντερούλο θέλησε να εξασφαλίσει και αυτή τη φορά ένα ακόμη viral βίντεο... ξεδοντιάσματος, με συνένοχο τον φίλο του Γουίλ Σμιθ.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ