2020-08-28 00:34:39
Φωτογραφία για Porsche 911 GT3 RS
992 έφτασε, αλλά περιμένουμε ακόμα να δούμε το τελευταίο θρυλικό επεισόδιο της Porsche 911 στην τελική του μορφή. Έχουμε οδηγήσει τα πάντα, από την Targa έως την Turbo S, και τώρα αναμένουμε τη νέα 911 GT3 RS.

Το αυτοκίνητο διαθέτει κλασικές υπογραφές GT3, τεράστιους τροχούς και διπλή απόληξη εξάτμισης στο κέντρο. Διαθέτει επίσης και μερικά σοβαρά αεροδυναμικά στοιχεία: Στο εμπρός μέρος, οι μηχανικοί της Porsche έχουν δώσει στην RS τεράστιες εισαγωγές αέρα τοποθετημένες στο καπό, ενώ στο πίσω μέρος ένας διαχύτης συνδυάζεται με την επίσης επιβλητική σε διαστάσεις πτέρυγα.

Προσθέστε το φαρδύτερο αμάξωμα συγκριτικά με τη συμβατική και αυτή η GT3 RS φαίνεται να μοιάζει με… RSR. Περιμένουμε τον μυθικό flat-six να δώσει τα φώτα του στη GT3 RS παράγοντας 505 ίππους ενώ θα συνεργαστεί όπως αναμενόταν αποκλειστικά με το αυτόματο κιβώτιο PDK.

Η επιθετική εικόνα είναι όλα τα λεφτά αφού την κάνει να ξεχωρίζει από την υπόλοιπη σειρά. Η νέα GT3 αναμένεται το δεύτερο εξάμηνο του 2020 και θα γίνει η πρώτη 911 της σύγχρονης εποχής που θα προσφέρει ατμοσφαιρικούς κινητήρες φυσικής αναρρόφησης και είναι έτοιμο να προσφέρει τις συγκινήσεις και την οδηγική εμπειρία της GT3 σε ένα ευρύτερο κοινό.


Η τελευταία αλουμινένια πλατφόρμα αποτελεί την πιο άκαμπτη που χρησιμοποιήθηκε ποτέ σε 911 και είναι επίσης ελαφριά. Μόνο το 30% της δομής είναι κατασκευασμένο από ατσάλι, ωστόσο είναι η πιο άκαμπτη βάση στη μακρά και ιστορική πορεία του μοντέλου. Είναι επίσης 5% πιο άκαμπτη ακόμη και από την τελευταία γενιά 991.

Παρά την απόκτηση φίλτρων σωματιδίων βενζίνης και άφθονου υλικού που αναλαμβάνει να περιορίσει τις εκπομπές, ο 4λιτρος κινητήρας παράγει τώρα περισσότερη ισχύ και διατηρεί το υψηλό όριο περιστροφής των 9.000 στροφών ανά λεπτό παρέα βέβαια με την ηχητική πανδαισία.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ