2020-09-01 19:48:32
Φωτογραφία για Τον μπελά του βρήκε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ για το κυνήγι
Οργισμένες οι φιλοζωικές οργανώσεις με τον δούκα του Κέιμπριτζ επειδή εξέθεσε τον πρίγκιπα Τζορτζ στο θέαμα «βασανισμού των ζώων»

Στο στόχαστρο των επικριτικών σχολίων από φιλοζωικές οργανώσεις βρέθηκε ο δούκας του Κέιμπριτζ επειδή επιδόθηκε στον πυροβολισμό πτηνών μπροστά στα μάτια του επτάχρονου γιου του, Τζορτζ.

Ο 38χρονος πρίγκιπας Ουίλιαμ συνοδεία του γιου του πήγε για κυνήγι ενώ βρισκόταν σε οικογενειακές διακοπές στη Σκωτία, το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο μικρός πρίγκιπας παρακολουθεί αυτού του είδους την δραστηριότητα η οποία πραγματοποιείται από τη βασιλική οικογένεια.

Ωστόσο, η Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση για τα δικαιώματα των ζώων, PETA, υποστηρίζει ότι η κίνηση πυροβολισμού των πτηνών θα μπορούσε να επηρεάσει με τέτοιο τρόπο την ψυχολογία των παιδιών ώστε αυτά να απομακρυνθούν από το αίσθημα της ευαισθησίας στο θέμα των ζώων και να εξοικειωθούν, την ίδια ώρα, με την ιδέα του βασανισμού.

Η διευθύντρια της οργάνωσης PETA, Μίμι Μπεκέτσι, δήλωσε, σχολιάζοντας το θέμα, ότι πολύ λίγοι άνθρωποι στις μέρες μας βλέπουν τους πυροβολισμούς ως άθλημα, αλλά ως βίαιη συμπεριφορά απέναντι στα πτηνά.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ