2020-09-02 11:20:19
Φωτογραφία για Πρεμιέρα για το «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση»



Όλα είναι έτοιμα και η πρεμιέρα της εκπομπής για τη φετινή σεζόν πλησιάζει. Σύντομα λοιπόν ο Νίκος Μάνεσης θα ξεκινήσει να δίνει και πάλι ραντεβού με τους τηλεθεατές κάθε σαββατοκύριακο, μέσα από τη συχνότητα του ALPHA.

Η εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» επιστρέφει στον ALPHA για 4η συνεχόμενη σεζόν στο τηλεοπτικό τοπίο και όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου του σταθμού θα επικεντρώνεται σε «όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας και πρέπει να γνωρίζουμε. Οι ειδήσεις, οι ζωντανές συνδέσεις, τα πρόσωπα, οι ιστορίες, τα σχόλια. Όλα εναλλάσσονται με άποψη και χιούμορ. Σκοπός, η ενημέρωση και η ψυχαγωγία του τηλεθεατή.  

Οι τηλεθεατές συμμετέχουν ενεργά στην εκπομπή και γίνονται μέλος της τηλεοπτικής  παρέας. Πρόσωπα, ιστορίες, σχόλια σε παράλληλη μετάδοση αναδεικνύονται μέσα από τα social media, της εκπομπής.»

Από το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου λοιπόν και κάθε Σαββατοκύριακο, στις 10:00, ο Νίκος Μάνεσης θα δίνει το καθιερωμένο πλέον ραντεβού του με τους τηλεθεατές στον «αέρα» του ALPHA, ενώ επίσης θα συνεχίσει να είναι και ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σαββατοκύριακου.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ