2020-09-02 18:48:30
Φωτογραφία για Ολυμπιακός: Ο Πέπε των 20.000.000€ και ο Σόουζα που τον ήθελε
Σε ηλικία 23 ετών έρχεται από μία γεμάτη σεζόν με τη Γκιμαράες.

Ο Πέπε έρχεται για τον Ολυμπιακό το βράδυ και πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που ήθελε πολύ ο Πάουλο Σόουζα, ενώ είχε μία… τρελή ρήτρα από τη Γκιμαράες.Το βράδυ (21:30) φτάνει στην Ελλάδα για λογαριασμό 

του Ολυμπιακού Πέδρο Φιλίπε Φιγκεϊρέδο Ροντρίγκες, γνωστό ως Πέπε. Οι Πειραιώτες κατάφεραν και έκαναν το deal με τη Γκιμαράες και τη Μπενφίκα και ο ποδοσφαιριστής θα ντυθεί στα ερυθρόλευκα. Ένας παίκτης που τον ήθελε διακαώς ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο 50χρονος κόουτς γνωρίζει πολύ καλά τον ποδοσφαιριστή και θεωρεί πως θα καλύψει και με το παραπάνω το κενό που άφησε ο Γκιγιέρμε. Ο Πέπε θεωρείται ένας από τους ανερχόμενους ποδοσφαιριστές στην Πορτογαλία. Σε ηλικία 23 ετών έρχεται από μία γεμάτη σεζόν με τη Γκιμαράες.

Ένας ποδοσφαιριστής που προέρχεται από τα σπλάχνα της Μπενφίκα. Είναι παιδί των "αετών" της Λισαβόνας, αλλά δεν έκανε ποτέ συμμετοχή με την πρώτη τους ομάδα παρά μόνο με τη δεύτερη. Έχει κάνει συμμετοχές με όλες τις εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας και ο στόχος του είναι η ανδρική.


Ο Πέπε από μικρότερη ηλικία έχει απασχολήσει αρκετούς συλλόγους στο εξωτερικό. Η Μπενφίκα κατά το παρελθόν έχει απορρίψει προτάσεις, διότι δεν ήθελε να φύγει ο ποδοσφαιριστής εκτός Πορτογαλίας. Και η Μπενφίκα θεωρούσε πως θα ήταν καλύτερο για την εξέλιξη του να πάει στη Γκιμαράες στην οποία είχε προσαρμοστεί. Μάλιστα ένας άλλος Πορτογάλος προπονητής ήθελε να πάρει τον Πέπε εκτός Πορτογαλίας.

Ο Πάουλο Σόουζα ήθελε διακαώς τον παίκτη να τον πάρει στη Μπορντό. Οι Γιρονδίνοι είχαν κάνει και επίσημη πρόταση στη Μπενφίκα, αλλά είχε απορριφθεί. Ο Σόουζα τότε είχε ζητήσει επιτακτικά τον παίκτη καθώς θεωρούσε πως είχε τρομερά περιθώρια εξέλιξης. Τελικά ένας άλλος Πορτογάλος προπονητής, ο Πέδρο Μαρτίνς, έβγαλε τον παίκτη εκτός Πορτογαλίας.

Σε αυτό το σημείο έχει ενδιαφέρον να επισημάνουμε ότι όταν η Γκιμαράες πήρε τον ποδοσφαιριστή από τη Μπενφίκα (διατήρησε το 50%) έβαλε μία ρήτρα αποδέσμευσης 20.000.000€. Όπως φάνηκε και στην πορεία αυτή δεν στάθηκε ικανή να εμποδίσει τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή στον Ολυμπιακό και σε μεγάλο βαθμό αυτό οφείλεται και στη Μπενφίκα.

Δυναμίτης - Ειδήσεις You might also like:
dunamitis
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ