2020-09-03 10:48:34
Φωτογραφία για Τσιάρας στα Παραπολιτικά 90,1 για κοροναϊό: Προβλέπονται ποινές φυλάκισης μέχρι και τρία χρόνια για όσους διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις
«Υπάρχουν αυτοί που πιστεύουν σε θεωρίες συνωμοσίας» δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 ο υπουργός Δικαιοσύνης

Parapolitika Newsroom

«Η κυβέρνηση με αποφασιστικότητα και ψυχραιμία αντιμετωπίζει τις προκλήσεις των Τούρκων αλλά και τις συνέπειες της πανδημίας του κοροναϊού», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας.

Αναφερόμενος στις ψευδείς ειδήσεις για τον κοροναϊό, ο κ. Τσιάρας σημείωσε πως «υπάρχουν αυτοί που πιστεύουν σε θεωρίες συνωμοσίας».

Ο υπουργός Δικαιοσύνης ανέφερε ότι «υπάρχει το νομικό πλαίσιο που προβλέπει ποινές φυλάκισης μέχρι τρία χρόνια για όσους διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις».

«Οι αρχές είναι πάντα σε επιφυλακή», τόνισε ο ίδιος.

Για τις δίκες που εκκρεμούν αναφορικά με το νόμο Κατσέλη, ο υπουργός δήλωσε πως «γίνονται συγκεκριμένες παρεμβάσεις με ενίσχυση των ειρηνοδικείων ώστε να εκκαθαριστούν μέσα στο 2021 όλες οι εκκρεμείς υποθέσεις».

Αναφορικά με τη συν-επιμέλεια τέκνων, ο κ. Τσιάρας είπε πως «είναι ένα ευαίσθητο θέμα σημειώνοντας ότι έχει συσταθεί από το Μάιο νομοπαρασκευαστική επιτροπή που έως τον Οκτώβριο θα δώσει το πόρισμα της».

Τέος για τη Novartis, ανέφερε πως «έχουν κινηθεί όλες οι διαδικασίες που αφορούσαν την Ελλάδα».
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Say it at TVNEA.COM
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Say it at TVNEA.COM
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ