2020-09-03 23:03:37
Φωτογραφία για Σε καταδίωξη για ναρκωτικά συνέλαβαν παράνομο... πλανόδιο πωλητή!
Πίστευαν ότι ο οδηγός που δεν συμμορφώθηκε με το σήμα που του έκαναν να σταματήσει για έλεγχο στην εθνική οδό Ιωαννίνων– Κοζάνης μετέφερε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών οι

αστυνομικοί του τμήματος Πωγωνίου και αμέσως ξεκίνησαν περιπετειώδη καταδίωξη. Όταν τον συνέλαβαν, όμως, τους περίμενε μια έκπληξη!

Ο Έλληνας δράστης ανέπτυξε υπερβολική ταχύτητα και «έσπασε» το μπλόκο κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς στην προσπάθειά του να διαφύγει, το πρωί της Τρίτης. Αμέσως σήμανε συναγερμός και κινητοποιήθηκαν και άλλες δυνάμεις, οι οποίες κατάφεραν να εγκλωβίσουν το Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε και να του περάσουν χειροπέδες.

Όμως, όταν άνοιξαν το πορτ μπαγκάζ, αντί για ποσότητες ναρκωτικών, οι αστυνομικοί αντίκρισαν εμβρόντητοι... κλινοσκεπάσματα τα οποία ο οδηγός προόριζε για πώληση χωρίς να διαθέτει παραστατικά! Πάντως, μια και δεν διέθετε ούτε άδεια ικανότητας οδήγησης, συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων κατηγορούμενος για απείθεια, διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών και παραβάσεις του νόμου περί πλανόδιου εμπορίου και του Κ.Ο.Κ., ενώ το παράνομο εμπόρευμά του και το αυτοκίνητο κατασχέθηκαν!
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ