2020-09-08 08:48:36
Φωτογραφία για FREEGR TIPS: Τι είναι τελικά το SEO;
SEO σημαίνει βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης, η οποία είναι η πρακτική της αύξησης της ποσότητας και της ποιότητας της κυκλοφορίας στον ιστότοπό σας μέσω των αποτελεσμάτων της μηχανής αναζήτησης.

Τι πηγαίνει στο SEO;

Για να κατανοήσουμε την πραγματική σημασία του SEO, ας σπάσουμε τον ορισμό αυτό και να δούμε τα μέρη:

Ποιότητα της κυκλοφορίας. Μπορείτε να προσελκύσετε όλους τους επισκέπτες στον κόσμο, αλλά αν έρχονται στον ιστότοπό σας επειδή η Google τους λέει ότι είστε πόρος για τους υπολογιστές της Apple όταν είστε πραγματικά αγρότης που πωλεί μήλα, δεν πρόκειται για ποιοτική επισκεψιμότητα. Αντ ‘αυτού θέλετε να προσελκύσετε επισκέπτες που ενδιαφέρονται πραγματικά για τα προϊόντα που προσφέρετε.

Ποσότητα κίνησης. Μόλις έχετε τους κατάλληλους ανθρώπους να κάνουν κλικ από αυτές τις σελίδες αποτελεσμάτων μηχανών αναζήτησης (SERP), η κυκλοφορία είναι καλύτερη.


Οργανικά αποτελέσματα. Οι διαφημίσεις αποτελούν σημαντικό μέρος πολλών SERP. Η οργανική κίνηση είναι οποιαδήποτε κίνηση που δεν πρέπει να πληρώσετε.

Η επισκεψιμότητα από οργανική αναζήτηση είναι συγκεκριμένα κάθε απλήρωτη επισκεψιμότητα που προέρχεται από SERP.

Πώς λειτουργεί το SEO

Μπορείτε να σκεφτείτε μια μηχανή αναζήτησης ως έναν ιστότοπο που επισκέπτεστε για να πληκτρολογήσετε (ή να μιλήσετε) μια ερώτηση σε ένα κουτί και το Google, το Yahoo !, το Bing ή οποιαδήποτε μηχανή αναζήτησης χρησιμοποιείτε μαγικά απαντήσεις με μια μακρά λίστα συνδέσεων με ιστοσελίδες που θα μπορούσε ενδεχομένως να απαντήσει στην ερώτησή σας.

Αυτό είναι αλήθεια. Αλλά έχετε σταματήσει ποτέ να εξετάσετε τι είναι πίσω από αυτές τις μαγικές λίστες των συνδέσεων;

Δείτε πώς λειτουργεί: Το Google (ή οποιαδήποτε μηχανή αναζήτησης χρησιμοποιείτε) διαθέτει έναν ανιχνευτή που σβήνει και συγκεντρώνει πληροφορίες σχετικά με όλο το περιεχόμενο που μπορεί να βρει στο Διαδίκτυο. Οι ανιχνευτές φέρνουν όλα αυτά τα 1s και 0s πίσω στη μηχανή αναζήτησης για να δημιουργήσουν ένα ευρετήριο. Αυτός ο δείκτης τροφοδοτείται έπειτα από έναν αλγόριθμο που προσπαθεί να ταιριάξει όλα αυτά τα δεδομένα με το ερώτημά σας.

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πηγαίνουν σε έναν αλγόριθμο μηχανής αναζήτησης, και εδώ είναι πώς μια ομάδα εμπειρογνωμόνων κατέταξε τη σημασία τους:

Αυτό είναι το SE (μηχανή αναζήτησης) του SEO.

Το μέρος O της βελτιστοποίησης SEO είναι εκεί όπου οι άνθρωποι που γράφουν όλο αυτό το περιεχόμενο και το βάζουν στο δικτυακό τους τόπο, τσακίζουν αυτό το περιεχόμενο και εκείνες τις τοποθεσίες, ώστε οι μηχανές αναζήτησης να είναι σε θέση να καταλάβουν τι βλέπουν και οι χρήστες που φτάνουν μέσω αναζήτησης θα αρέσει αυτό που βλέπουν.

Η βελτιστοποίηση μπορεί να λάβει πολλές μορφές. Είναι όλα από το να βεβαιώνεστε ότι οι ετικέτες τίτλου και οι μετα-περιγραφές είναι τόσο ενημερωτικές όσο και το σωστό μήκος για να δείχνετε εσωτερικούς δεσμούς σε σελίδες που είστε υπερήφανοι.

Μάθηση SEO

Αυτή η ενότητα του ιστότοπού μας είναι εδώ για να σας βοηθήσει να μάθετε οτιδήποτε θέλετε για SEO. Αν είστε εντελώς νέοι στο θέμα, ξεκινήστε από την αρχή και διαβάστε τον οδηγό για αρχάριους SEO. Εάν χρειάζεστε συμβουλές σχετικά με ένα συγκεκριμένο θέμα, ανασκάψτε όποτε σας βολεύει.

Ακολουθεί μια γενική επισκόπηση:

Δημιουργία ενός φιλικού προς το SEO ιστότοπου

Μόλις είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε το περπάτημα SEO, ήρθε η ώρα να εφαρμόσετε αυτές τις τεχνικές SEO σε έναν ιστότοπο, είτε είναι ολοκαίνουργιο είτε παλιό που βελτιώνετε.

Αυτές οι σελίδες θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε με τα πάντα, από την επιλογή ενός φιλικού προς το SEO ονόματος τομέα σε βέλτιστες πρακτικές για εσωτερικές συνδέσεις.

Περιεχόμενο και σχετική σήμανση

Ένας ιστότοπος δεν είναι πραγματικά ένας ιστότοπος μέχρι να έχετε περιεχόμενο. Αλλά το SEO για το περιεχόμενο έχει αρκετές συγκεκριμένες μεταβλητές που του έχουμε δώσει το δικό του τμήμα. Ξεκινήστε εδώ αν είστε περίεργοι για την έρευνα λέξεων-κλειδιών, πώς να γράψετε το φιλικό προς το SEO αντίγραφο και το είδος της σήμανσης που βοηθά τις μηχανές αναζήτησης να κατανοήσουν ακριβώς τι ακριβώς το περιεχόμενό σας είναι πραγματικά.

Θέματα επί τόπου

Έχετε ήδη μάθει πολλά σχετικά με τα θέματα που αφορούν το site κάνοντας κλικ στο περιεχόμενο και τη σχετική σήμανση. Τώρα είναι καιρός να αποκτήσετε τεχνικές πληροφορίες σχετικά με το robots.txt.

Θέματα που σχετίζονται με συνδέσμους

Βάλτε βαθιά μέσα σε όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για συνδέσμους από κείμενο αγκύρωσης σε ανακατεύθυνση. Διαβάστε αυτή τη σειρά σελίδων για να καταλάβετε πώς και πότε να χρησιμοποιείτε το nofollow και αν το blogging guest είναι πραγματικά νεκρό. Εάν είστε περισσότερο στην πλευρά της οικοδόμησης συνδέσμων (που εργάζονται για τη βελτίωση της κατάταξης στον ιστότοπό σας κερδίζοντας συνδέσμους), πηγαίνετε κατευθείαν στον Οδηγό για αρχάριους του Link Building.

Άλλη βελτιστοποίηση

Συγχαρητήρια! Έχεις κατακτήσει τα πλεονεκτήματα και τα πλεονεκτήματα της καθημερινής SEO και είναι πλέον έτοιμη για κάποια προηγμένα θέματα. Βεβαιωθείτε ότι όλη αυτή η κίνηση έχει τον ευκολότερο χρόνο μετατροπής με τη βελτιστοποίηση του ρυθμού μετατροπής (CRO), τότε πηγαίνετε στο μικρο επίπεδο με το τοπικό SEO ή παίρνετε αυτόν τον ιστότοπο σε παγκόσμιο επίπεδο με διεθνή SEO.

Η εξέλιξη του SEO

Οι αλγόριθμοι των μηχανών αναζήτησης αλλάζουν συχνά και οι τακτικές SEO εξελίσσονται ως απάντηση στις αλλαγές αυτές. Έτσι, αν κάποιος σας προσφέρει συμβουλές SEO που δεν αισθάνεστε αρκετά σωστά, ελέγξτε το με τη συγκεκριμένη σελίδα του θέματος.

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ