2020-09-11 10:58:04
Φωτογραφία για Μεγάλη αστοχία της ΚΟ της ΝΔ η μη άρση ασυλίας Πολάκη....Αναζητούνται ευθύνες στη Νέα Δημοκρατία για το κοινοβουλευτικό φιάσκο με τη μη άρση της ασυλίας του βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ
Για «μεγάλη αστοχία της ομάδας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ» και «μια αποτυχία μας» έκανε λόγο ο υπουργός Ανάπτυξης

Α δωνις Γεωργιάδης, σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, σε μια ..σαφή μομφή προς τον γραμματέα της ΚΟ Σταύρο Καλαφάτη, τον οποίο πάντως δεν κατονόμασε. 

Ο κ. Γεωργιάδης, ο οποίος είναι και αντιπρόεδρος του κυβερνώντος κόμματος, είπε επίσης ότι ζητάει «συγγνώμη» από τους ψηφοφόρους της ΝΔ. Ο ίδιος απέκρουσε τις φήμες περί «συναλλαγής» ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ στα θέματα άρσης βουλευτικών ασυλιών. «Ηταν καθαρή αστοχία και υποτίμηση μιας κοινοβουλευτικής διαδικασίας», τόνισε. 

Ο ίδιος ο κ. Γεωργιάδης δεν ήταν παρών στην ψηφοφορία. «Και εγώ φταίω. Υπάρχει ένα έθιμο στη Βουλή οι υπουργοί να μην πηγαίνουν να ψηφίσουν την άρση ασυλίας –θεωρείται μια πιο τυπική διαδικασία. Λέω ότι φταίω εγώ που δεν πήγα, αλλά οι βουλευτές (της ΝΔ) που δεν πήγαν είναι απαράδεκτοι», είπε χαρακτηριστικά.

 Νωρίτερα, ο βουλευτής Α’ Αθηνών της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο οποίος διατηρεί ραδιοφωνική εκπομπή στον σταθμό του μηνυτή του κ. Πολάκη, μίλησε για «ευθύνες που πρέπει να αποδοθούν». 

Πηγή: Protagon.gr

Δυναμίτης - Ειδήσεις You might also like:
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ