2020-09-11 22:59:14
Φωτογραφία για R.E.D.S.: Οι επιδόσεις του Smart Park και η Μαρίνα Αλίμου
Aπό τις 4 Μαΐου το Smart Park σημειώνει αύξηση όσον αφορά το μέσο "καλάθι" αγορών με αύξηση στις πωλήσεις των καταστημάτων που μπορεί να φθάνει ακόμη και το 50%

Σε πλεονέκτημα φαίνεται ότι έχει εξελιχθεί εν μέσω πανδημίας το γεγονός ότι το εμπορικό πάρκο "Smart Park" είναι πλήρως ανοικτό, με τις επιδόσεις που καταγράφει να παραμένουν θετικές, έστω κι αν υπάρχουν εκ των πραγμάτων αλλαγές στις καταναλωτικές συνήθειες των καταναλωτών.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης της R.E.D.S., ιδιοκτήτριας του γνωστού εμπορικού πάρκου στα Σπάτα, προ κορωνοϊού, η αύξηση έφθανε το +25% όσον αφορά την επισκεψιμότητα, ενώ κατά τη διάρκεια της πανδημία και του lockdown τα καταστήματα που λειτούργησαν ήταν μόνο το σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης και το φαρμακείο. Στη συνέχεια από τις 4 Μαΐου, ημερομηνία κατά την οποία δόθηκε το «πράσινο φως» για επαναλειτουργία, αρχικά με καταστήματα αθλητικών και βιβλιοπωλεία, το Smart Park σημειώνει αύξηση όσον αφορά το μέσο ‘’καλάθι’’ αγορών με αύξηση στις πωλήσεις των καταστημάτων που μπορεί να φθάνει ακόμη και το 50%. Μία από τις σημαντικές αλλαγές ως προς τις συνήθειες των καταναλωτών είναι το γεγονός ότι το κοινό έρχεται στοχευμένα, έχοντας μειώσει σημαντικά το χρόνο παραμονής στους χώρους πωλήσεων.


Η διοίκηση αναφέρθηκε και στην παραχώρηση της Μαρίνας Αλίμου, έργο το οποίο έχει αναλάβει η ΑΚΤΩΡ Παραχωρήσεις, η οποία επίσης βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα του ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ. Για τη μαρίνα θα υπάρξει σύμβαση με τη R.E.D.S., που θα αναλάβει να ‘’τρέξει’’ το project, για το οποίο υπάρχει μία μεγάλη προετοιμασία ενός και πλέον έτους, αν ληφθεί ότι πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα έργα του είδους με 1000 θέσεις. Η μαρίνα επρόκειτο να παραδοθεί αυτές τις μέρες στον παραχωρησιούχο, ωστόσο λόγω διαδικαστικών θεμάτων με την Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου έχει δοθεί παράταση -τουλάχιστον έως τις 30/10.

Αναφορά έγινε και στη μεγάλη επένδυση για το Cambas park, στο κτήμα Καμπά, για το οποίο ο εισηγητής του Συμβουλίου της Επικρατείας έχει ολοκληρώσει την επεξεργασία του Προεδρικού Διατάγματος, ώστε να σταλεί στο αρμόδιο υπουργείο για να ολοκληρωθεί η διαδικασία.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ