2020-09-13 17:20:06
Φωτογραφία για «Goggle Box»: Όλες οι πληροφορίες για το νέο ριάλιτι του Mega
Το Μεγάλο Κανάλι εξασφάλισε τα δικαιώματα για την Ελλάδα και θα προβάλει πολύ σύντομα ένα νέο real life πρόγραμμα με ανατρεπτικό περιεχόμενο: τηλεθεατές από τους καναπέδες του σπιτιού τους θα σχολιάζουν όσα συμβαίνουν στην ελληνική τηλεόραση.

Θα έχουν δηλαδή κατά κάποιο τρόπο ρόλο τηλεκριτικών. Πρόκειται για το ριάλιτι «Goggle Box» που έχει κάνει τεράστια επιτυχία στη βρετανική τηλεόραση. Έκανε πρεμιέρα στο Channel 4 το 2013 και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.

Υπάρχει και η celebrity εκδοχή του, που προβάλλεται τα δύο τελευταία χρόνια στην Αγγλία και ενδεχομένως να παρακολουθήσουμε και στην Ελλάδα. Να βλέπει δηλαδή το τηλεοπτικό κοινό αναγνωρίσιμα πρόσωπα να σχολιάζουν σειρές, ριάλιτι και εκπομπές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ριάλιτι δεν πρόκειται να έχει παρουσιαστή αλλά εκφωνητή, ο οποίος παράλληλα θα σχολιάζει. Πρόκειται για τον Μίνωα Θεοχάρη, που ήδη ξεκίνησε τη συνεργασία του με το Mega για την πρωινή εκπομπή «Πάμε Δανάη», με παρουσιάστρια τη Δανάη Μπάρκα. Ο γνωστός ηθοποιός θα γράφει τα κείμενα, αλλά θα σχολιάζει και τις αντιδράσεις των συμμετεχόντων. Τα γυρίσματα του νέου τηλεοπτικού πρότζεκτ αναμένεται να ξεκινήσουν πολύ σύντομα.

Πηγή: «On time»

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ