2020-09-14 08:38:40
Φωτογραφία για GIGABYTE αποκάλυψε πλήθος νέων NVIDIA RTX 30 GPUs
Η GIGABYTE ακολουθεί την αγορά και παρουσιάζει τη νέα σειρά των καρτών γραφικών της που φέρουν την υπογραφή της NVIDIA και της νέας Ampere αρχιτεκτονικής της. 

Μεταξύ των μοντέλων βρίσκουμε και τη νέα σειρά Eagle OC, η οποία προσφέρει μια εναλλακτικής σχεδίασης κάρτα γραφικών, ενώ διαφορετική γραμμή ακολουθούν και οι Gaming OC κάρτες της που αποκτούν νέο κάλυμμα στην ψύκτρα τους κρατώντας τους τρεις ανεμιστήρες, ένας διαμέτρου 80mm και δύο διαμέτρου 90mm για μέγιστο airflow. Σε σχέση με τις προηγούμενες Gaming υλοποιήσεις,  η συγκεκριμένη έχει ένα πιο ψηλό κάλυμμα, το οποίο ενσωματώνει τόσο μια μεγαλύτερη ψύκτρα, όσο και μια μικρή RGB λεπτομέρεια με το φωτιζόμενο λογότυπο της εταιρίας. 

Οι μεγαλύτερες αλλαγές διαφαίνονται στην AORUS υλοποίηση που θα έρθει σε αρκετές παραλλαγές, με παρεχόμενο all in one κύκλωμα υδρόψυξης αλλά και custom water block με τη συνεργασία γνωστού κατασκευαστή του χώρου
. Η πιο τετραγωνισμένη σχεδίαση μαζί με το Max-Covered σύστημα ψύξης των τριών ανεμιστήρων που περιλαμβάνει έναν διαμέτρου 100mm και δύο 115mm, υπόσχονται άμεση απομάκρυνση της θερμότητας από τον πυρήνα ενώ τα ανασχεδιασμένα blades προσφέρουν ομαλότερη και ταχύτερη κυκλοφορία του αέρα μέσα από το πυκνό fin stack. Προς το παρόν έχουμε δει υλοποιήσεις από τις RTX 3080 και την RTX 3090 με μικρές αισθητικές διαφορές μεταξύ τους, ωστόσο παρόμοια μοντέλα θα δούμε και στην RTX 3070, που όμως θα κυκλοφορήσει αργότερα, τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους. 

Στη λίστα των καρτών που δημοσίευσε το VideoCardz, αναφέρεται επίσης η ύπαρξη της σειράς VISION, που ενδεχομένως θα ακολουθήσει την ίδια αισθητική με τις αντίστοιχες μητρικές που κυκλοφορούν για το Z490 αλλά και πιο πρόσφατα το B550 chipset της AMD. Επιπλέον, στις παραπάνω θα προστεθεί και η σειρά TURBO, όπου όπως υποδηλώνει η ευφάνταστη ονομασία της, θα φέρει ένα blower style cooler ακολουθώντας άλλες GPUs της ίδιας κατηγορίας, μια κίνηση για τον περιορισμό του κόστους σε χαμηλότερα επίπεδα. 

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ