2020-09-16 16:06:06
Φωτογραφία για Τα γενέθλια του πρίγκιπα Χάρι: Σνομπάρουν τη Μέγκαν Μαρκλ
Τα γενέθλιά του γιορτάζει σήμερα ο πρίγκιπας Χάρι, που γίνεται 36 ετών. Για πρώτη φορά μακριά από τη Γηραιά Αλβιόνα και την βασιλική οικογένεια, ο Βρετανός γαλαζοαίματος θα τα γιορτάσει στη νέα του έπαυλη στη Σάντα Μπάρμπαρα μαζί με την σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ και τον μικρό γιο τους, Άρτσι.

Από νωρίς το πρωί η 94χρονη βασίλισσα Ελισάβετ, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον αλλά και ο πρίγκιπας Κάρολος, ευχήθηκαν «χρόνια πολλά» στον έκτο στην διαδοχή του θρόνου, που τον Ιανουάριο επέλεξε να εγκαταλείψει τον σκληρό πυρήνα της βασιλικής οικογένειας και να μετακομίσει μαζί με την Αμερικανίδα σύζυγό του και τον γιο τους, αρχικά στον Καναδά και στη συνέχεια στις ΗΠΑ, γενέτειρα της Μέγκαν Μαρκλ.

Όμως, οι ευχές της γιαγιάς του Χάρι και των λοιπών γαλαζοαίματων εξόργισαν τους θαυμαστές του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ, καθώς με τις φωτογραφίες που ανάρτησαν στο Twitter αγνόησαν επιδεικτικά την πρώην πρωταγωνίστρια του δικαστικού δράματος Suits.


Η βασίλισσα ευχήθηκε στον εγγονό της με μια φωτογραφία που εικονίζεται μαζί του σε δεξίωση στο παλάτι του Μπάκιγχαμ το 2017, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον επέλεξαν μια φωτογραφία με τους ίδιους και τον πρίγκιπα Χάρι να τρέχουν σε αγώνα δρόμου για φιλανθρωπικό σκοπό στο Λονδίνο πριν τρία χρόνια. Ο δε πρίγκιπας Κάρολος μαζί με την δούκισσα της Κορνουάλλης ευχήθηκαν στον Χάρι για τα γενέθλιά του με δύο φωτογραφίες, εκ των οποίων η μία εικονίζει τον Χάρι χαμογελαστό και η άλλη τον γαλαζοαίματο Βρετανό μαζί με τον πρίγκιπα της Ουαλίας σε κοινή τους εμφάνιση στους αγώνες Invictus Games το 2014.

Η βασιλική οικογένεια ευχήθηκε στον Χάρι αλλά «εξαφάνισε» τη Μέγκαν Μαρκλ

Πολύ σύντομα οι θαυμαστές του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ παρατήρησαν πως τα μέλη της βασιλικής οικογένειας αλλά και η ίδια η μονάρχης επέλεξαν να ευχηθούν στον νεαρό πρίγκιπα με φωτογραφίες που δείχνει πολύ ευδιάθετος αλλά σε καμία δεν είναι μαζί με τη Μέγκαν Μαρκλ. «Ενδιαφέρουσα επιλογή, δεν υπάρχει η Μέγκαν», έγραψε ένας χρήστης στα σχόλια κάτω από την φωτογραφία που ανάρτησαν ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ.

«Άθλιο εκ μέρους τους να χρησιμοποιήσουν αυτή τη φωτογραφία παρά μία που θα συμπεριλάμβανε και τη σύζυγό του», παρατήρησε άλλος χρήστης κάτω από την ανάρτηση του Ουίλιαμ και της Κέιτ και ένας τρίτος ανέφερε: «Θα πρέπει να υπάρχουν εκατοντάδες φωτογραφίες που θα μπορούσατε να είχατε επιλέξει, αλλά εσείς διαλέξατε να αναρτήσετε μία

φωτογραφία του Χάρι, του Ουίλιαμ και της Κέιτ. Είμαι σίγουρος πως το ό,τι δεν υπάρχει η Μέγκαν δεν έγινε χωρίς πρόθεση».

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ μετά το Megxit και την μόνιμη εγκατάστασή τους στις ΗΠΑ προσπαθούν να κάνουν πράξη το όνειρό τους, δηλαδή, να ζήσουν οικονομικά ανεξάρτητοι και χωρίς τις ασφυκτικές δεσμεύσεις που τους επέβαλε το βασιλικό πρωτόκολλο. Πρόσφατα, έγινε γνωστό πως το ζευγάρι έχει δημιουργήσει την δική του εταιρεία παραγωγής για ταινίες και ντοκιμαντέρ ενώ, ήδη έχει υπογράψει ένα «χρυσό» συμβόλαιο με το Netflix, ύψους 150 εκατ. δολαρίων.

Παράλληλα, ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ, σύμφωνα με την ανακοίνωση του εκπροσώπου τους, αποπλήρωσαν το χρέος τους, ύψους 2,4 εκατ. λιρών, το οποίο όφειλαν στο βρετανικό δημόσιο για την ανακαίνιση της βασιλικής κατοικίας Frogmore Cottage στο Ουίνδσορ.

Όσο για την σχέση του πρίγκιπα Χάρι με τον μεγαλύτερο αδερφό του, πρίγκιπα Ουίλιαμ, είναι κοινό μυστικό πως τα δύο αδέλφια έχουν, πλέον, τραβήξει χωριστά μονοπάτια. Σύμφωνα με την πρόσφατη βιογραφία του λαμπερού ζευγαριού που κυκλοφόρησε τον Αύγουστο υπό τον τίτλο «Finding Freedom», οι δύο γιοί της πριγκίπισσας Νταϊάνα είχαν να μιλήσουν δύο μήνες μετά τη «βόμβα» του Megxit, που ο Χάρι και η Μέγκαν «πέταξαν» στο παλάτι.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ