2020-09-25 14:00:17
Φωτογραφία για Το πολυσυζητημένο εξώφυλλο και η «κόντρα» του με την Σοφία Μουτίδου



Μια εφ'ολης της υλης συνέντευξη παραχώρησε ο Χάρης Ρώμας στο "The 2Tonight Show" και μίλησε για το εξώφυλλο που τον παρουσίαζε ως έγκυο και προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην περιβόητη «κόντρα» με τη Σοφία Μουτίδου για τη συμμετοχή της τελευταίας στο «Καφέ της Χαράς» .

«Υπήρξαν και αντιδράσεις για τη φωτογράφιση που έκανα σαν έγκυος, όπως για παράδειγμα μια θαυμάστρια μού έγραψε πως έχασε πάσα ιδέα για μένα γιατί οι ρόλοι του πατέρα και της μητέρας πρέπει να είναι ξεκάθαροι. Δεν ήθελε να μπει καν στο παιχνίδι της αλληγορίας και δεν μπορείς να ξέρεις τι απωθημένα έχει ο καθένας. Εμείς, ως καλλιτέχνες οφείλουμε να δείχνουμε στον κόσμο ότι οι ορίζοντες πρέπει συνεχώς να ανοίγουν περισσότερο και τα ταμπού και οι προκαταλήψεις να σπάνε. Εγώ προσωπικά θα κάνω αγώνα εναντίον κάθε ρατσιστικής αίσθησης που μπορεί να έχει κάποιος μέσα του

. Μην ξεχνάς ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα που δυστυχώς δεν γνώρισε τον Διαφωτισμό λόγω της Τουρκοκρατίας και υπάρχουν πολύ έντονα ταμπού. Μού πρότειναν το εξώφυλλο, το σκέφτηκα, το ζύγισα και αποφάσισα να το κάνω, για πολλούς λόγους [...] Τα σενάρια ή τα θεατρικά έργα που γράφει ένας συγγραφέας που σέβεται τον εαυτό του είναι πραγματικά παιδιά του και με αυτή την έννοια έχει και αυτόν τον συλλογισμό. Είναι πράγματα που τα γεννάω και τα αγαπάω σαν να είναι παιδιά μου»,είπε αρχικά ο Χάρης Ρώμας.



«Συμπαθώ πολύ τη Σοφία Μουτίδου, είναι εξαιρετική ηθοποιός και μαζί κάναμε έναν φοβερό ρόλο, τη δασκάλα στο "Καφέ της Χαράς". Δεν ήμασταν υποχρεωμένοι να την επαναφέρουμε, είχε φύγει από τον δεύτερο κύκλο και δεν βρισκόταν στον τρίτο. Το λέω γιατί κάποιοι θαυμαστές της ή κάποιοι φίλοι της γράφουν "Καφέ χωρίς τη δασκάλα δεν γίνεται". Πώς δεν γίνεται; Γινόταν και τότε. Αλλά με μεγάλη χαρά όταν ξαναβρεθήκαμε της είπα ότι θέλουμε να γράψουμε ρόλο για εκείνη. Μου εξήγησε ότι εφ' όσον βρίσκεται σε μια καθημερινή εκπομπή υπάρχουν κάποιες δεσμεύσεις. Μπορεί να έγιναν συζητήσεις με την παραγωγή για το οικονομικό, μπορεί πράγματι να ζήτησε λεφτά που δεν θα ήθελαν να της δώσουν. Αλλά από τη στιγμή που μπαίνει το θέμα του ωραρίου και δεν μπορείς να αλλάξεις για έναν ηθοποιό το πρόγραμμα των άλλων 19 βασικών ρόλων... της εξηγώ ότι δεν υπάρχει λόγος να μπούμε στο επόμενο βήμα. Δεν τη θυμάται αυτή τη συζήτηση... Γιατί να θέλεις σε μια εποχή όπως αυτή που ζούμε που ο κόσμος ταλανίζεται ακόμη από οικονομική κρίση και πρωτέρα και τώρα με τον κορονοϊό, μου κάνει εντύπωση πώς θες να βγάλεις προς τα έξω το πρόσωπο ενός καλλιτέχνη που ζητά πολλά λεφτά και δεν του τα δίνουν. Αυτό το θεωρώ πρόκληση. Γιατί να θέλεις να το κάνεις αυτό σημαία; Για να δηλώσεις ότι πληρώνεσαι πολύ; Σε αυτή την εποχή; Και νομίζω πως αυτό είναι κάτι που είναι πιο προσωπικό. Δεν παύω να λέω ότι την εκτιμώ, την αγαπώ και θα 'θελα να δουλέψουμε αλλά είναι ένα πρόβλημα που το έβγαλε μόνη της»,κατέληξε.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ