2020-09-28 09:00:13
Φωτογραφία για Ντόρα Μακρυγιάννη για το Bachelor – «Εξευτελισμός, πολύ λυπηρό...»
Στο "Enjoy" και στη Μαρία Ανδρέου παραχώρησε συνέντευξη η Ντόρα Μακρυγιάννη, η οποία φέτος πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του ANT1 «Ήλιος». Η ηθοποιός μεταξύ άλλων κατακεραύνωσε τα reality που προβάλλονται φέτος στην ελληνική τηλεόραση και τόνισε πόσο υποβαθμίζουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Μεγάλη απαξίωση για τις γυναίκες να κυνηγάνε έναν άντρα Εξευτελισμός. Πολύ λυπηρό να ακούς «σε παρακαλώ, θέλω να μιλήσω ένα λεπτό εγώ με τον Παναγιώτη», «συγνώμη θα σε διακόψω και θα σου πάρω τον Παναγιώτη». Ο Παναγιώτης, αντικείμενο του πόθου κι οι υποψήφιες νύφες να μαλλιοτραβούνται. Γι’ αυτήν την ισότητα δώσαμε μάχη οι γυναίκες; Γιατί επικροτούμε σαν κοιμισμένοι αυτή την trash τηλεόραση; Η τηλεόραση είναι ένα πολύ δυνατό μέσο. Και στους ανθρώπους που είναι στην επαρχία και δεν έχουν την επιλογή του θεάτρου τούς κάνει συντροφιά. Γιατί τους βάζεις να δούνε ένα τέτοιο πρόγραμμα, που δεν ξέρω αν είναι ψεύτικο κιόλας και αν σφάζονται οι παίκτριες για την αγάπη του Παναγιώτη ή τα λεφτά που τους δίνει η παραγωγή ή τη δημοσιότητα; Αν το πρόγραμμα είναι φτιαχτό, οι καβγάδες γίνονται επίτηδες, ποια είναι η λογική να κάτσω να το δω; Απλώς δεν υπάρχει λογική.


Το «GNTM» πώς το βλέπεις;

Δεν έχω καταλάβει γιατί αυτά τα μοντέλα θα πρέπει να μείνουν σ’ ένα σπίτι Ποιος ο λόγος; Πάλι γίνεται ριάλιτι εγκλεισμού. Γιατί να μη δούμε πασαρέλα, φωτογραφίσεις και μέχρις εκεί; Γιατί όλες οι παραγωγές θα πρέπει να γίνουν «Καρντάσιαν»; Είναι σαν το ‘Instagram». Έχει μια ψευτιά όλο αυτό, όπως τα φίλτρα που βάζουν στις φωτογραφίες στο Instagram. Ξέρετε τι κακό έχουν κάνει στην ψυχολογία των νέων τα φίλτρα; Πολλά παιδιά δεν αρέσουν στον εαυτό τους, δεν μεγαλώνουν χαλαρά, φυσιολογικά, είναι δέσμια της εικόνας τους, βιώνουν αρνητικά συναισθήματα, σκέφτονται πλαστικές επεμβάσεις στα 16 τους.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ