2020-10-03 08:00:14
Φωτογραφία για Φίλιππος Σοφιανός: «Η τηλεόραση πια έχει ξεβρακωθεί»



Καλεσμένος στην εκπομπή «Φλερτ» βρέθηκε ο Φίλιππος Σοφιανός, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για την σημερινή τηλεοπτική πραγματικότητα . Ο γνωστός ηθοποιός δεν έκρυψε την ενόχληση του για την χαμηλή ποιότητα των τηλεοπτικών προγραμμάτων που προβάλλουν τα ιδιωτικά κανάλια, κάνοντας λόγο για το «σύνδρομο του μπανιστιρτζή».

«Η τηλεόραση πια έχει ξεσπαθώσει, έχει ξεβρακωθεί, δεν την ενδιαφέρει καμία επιμόρφωση, δεν την ενδιαφέρει καμία κουλτούρα, κανένας πολιτισμός. Δεν μιλάω για τη δημόσια τηλεόραση, μιλάω για τα ιδιωτικά κανάλια, τα οποία είναι ιδιωτικά μαγαζιά και κάνουν τη δουλειά τους. Η δουλειά τους είναι αυτή, να βγάλουν φράγκα.

Το “βγάζω φράγκα” σημαίνει ότι υποκινώ τα πιο ταπεινά ένστικτα του ανθρώπου, τα γαργαλάω, τα τσιγκλάω για να τα κάνω θέμα και νούμερα ακροαματικότητας για να δείξω την άλλη μέρα ότι να ποιο είναι το πρώτο κανάλι.

Στηριγμένο που; Στην απόλυτη χυδαιότητα; Στο απόλυτο ριάλιτι; Στην απόλυτη κλειδαρότρυπα; Στο σύνδρομο του μπανιστιρτζή που θέλουν όλοι να βάλουν το μάτι σε μια κλειδαρότρυπα και να βλέπουν τι κάνει ο άλλος; Είναι εξωφρενικό αυτό το πράγμα», ανέφερε χαρακτηριστικά.





Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Indila - Run Run (Live - Paris)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Indila - Run Run (Live - Paris)
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ