2020-10-04 09:01:49
Φωτογραφία για Amazon Luna: Νέα υπηρεσία Cloud Game Streaming

 Η υπηρεσία Luna θα ξεκινήσει να διατίθεται πιλοτικά στο Fire TV, σε PC, Mac και φορητές συσκευές της Apple, ενώ το Android θα έρθει αργότερα, όπως δήλωσε η εταιρία. Πρόκειται για μια υπηρεσία με την οποία θα μπορούμε να παίζουμε τα αγαπημένα μας παιχνίδια από την άνεση του σπιτιού μας, χωρίς την ανάγκη ενός ισχυρού gaming PC ή κονσόλας, ενώ σύμφωνα με το δελτίο τύπου που εξέδωσε η Amazon, η υπηρεσία θα εκμεταλλεύεται την επεξεργαστική ισχύ των AWS servers με στόχο το streaming περιεχομένου στις συσκευές μας.

Το κόστος θα ξεκινάει από τα $5,99 το μήνα με δυνατότητα εκτέλεσης παιχνιδιών σε 4K ανάλυση με 60 FPS και σε δύο συσκευές ταυτόχρονα, ενώ θα περιλαμβάνονται τίτλοι με λογική που μοιάζει με αυτή του Gamepass της Microsoft για το Xbox. Η Amazon ανέφερε ότι στην πορεία θα προστεθεί και η συλλογή παιχνιδιών της Ubisoft, οπότε αυτό σημαίνει ότι δε θα χρειαστεί να περιμένετε για να απολαύσετε έναν νέο τίτλο από τον developer/publisher.

Άλλο ένα σημαντικό χαρακτηριστικό της νέας υπηρεσίας που θα ανοίξει τους servers της σύντομα προς το κοινό, είναι η ενσωμάτωση του Luna με το Twitch, την streaming υπηρεσία που ανήκει εδώ και μερικά χρόνια στην Amazon. Η υπηρεσία Luna θα ενσωματώνει streams από δημοφιλή παιχνίδια που πραγματοποιούνται στο Twitch, δίνοντας επίσης και την αντίστροφη δυνατότητα να τρέξουν κάποιο από τα παιχνίδια που βλέπουν στο Twitch, μέσω του Luna.

Επιπλέον, η υπηρεσία θα έχει και τον δικό της controller (Luna Controller) και όπως έγινε γνωστό θα διαθέτει άμεση σύνδεση με τη ψηφιακή βοηθό Alexa, ενώ με τις πολλαπλές κεραίες που φέρει, υπόσχεται αρκετά υψηλή ποιότητα σήματος χωρίς αποσυνδέσεις και αστραπιαία απόκριση στις κινήσεις μας. Σημειώνεται ότι η υπηρεσία Luna θα έχει ως βάση το μωβ χρώμα, όπως και το Twitch θέλοντας να δέσει τα δύο brands μεταξύ τους. Για τους παραδοσιακούς, αξίζει να σημειώσουμε ότι το gaming θα είναι δυνατό και με τη χρήση του συνδυασμού πληκτρολογίου και ποντικιού, όπως έχουν συνηθίσει οι φίλοι του PC.Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ