2020-10-06 13:28:33
Φωτογραφία για Κορωνοϊός-Πάρτι: Επικίνδυνος συνωστισμός σε beach bar με 600 άτομα!
Επικίνδυνος συνωστισμός επικράτησε για ακόμη μία Κυριακή σε beach bar στα νότια προάστια που γέμισε με πάνω από 600 άτομα σε πάρτι.Sτο πάρτι συμμετείχαν εκατοντάδες νεαροί, οι οποίοι δεν τήρησαν κανένα μέτρο προφύλαξης και προστασίας από τον νέο κορωνοϊό. Σύμφωνα με πληροφορίες οι νεαροί διασκέδασαν για αρκετές ώρες ο ένας δίπλα στον άλλον.

«Σκεφτείτε ότι ήμουν εκεί με την παρέα μου για πάνω από τρεις ώρες. Το πάρτι ξεκίνησε νωρίς το απόγευμα. Ήμασταν ο ένας πάνω στον άλλον. Οι υπεύθυνοι δεν τήρησαν κανένα μέτρο προστασίας», σχολίασε νεαρός που συμμετείχε στο πάρτι.

«Ήταν τόσα πολλά άτομα που σκέφτηκα να φύγω αλλά δεν το έκανα. Το μετάνιωσα. Σκεφτείτε ένας από όσους συμμετείχαν να είχε κορωνοϊό τι μεγάλη διασπορά θα είχαμε», πρόσθεσε.

Αντίστοιχα πάρτι, όπως λένε νεαροί, διοργανώνονται τις τελευταίες ημέρες σε υπόγεια στα Βόρεια Προάστια. «Στο Μαρούσι γίνεται πάρτι σε κεντρικό σημείο. Πάρτι με αρκετό κόσμο. Είναι σε υπόγειο οπότε δεν φαίνεται κάτι απέξω για να επέμβει η αστυνομία. Και φυσικά κρατάει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Δεν τηρείται το ωράριο που προβλέπει λειτουργία μέχρι τις δώδεκα το βράδυ», είπε άλλος νεαρός . «Δυστυχώς οι νέοι δεν καταλαβαίνουν πως η κατάσταση μπορεί να ξεφύγει από τη μία στιγμή στην άλλη», προσθέτε.


Μπλόκο σε πλατείες και πάρκα….

Τις τελευταίες ημέρες κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ. έκαναν ενδελεχείς ελέγχους και επέβαλαν πρόστιμα σε αρκετούς πολίτες στις πλατείες στο Λεκανοπέδιο της Αττικής, όπου παρατηρείται μεγάλη διασπορά κορωνοϊού το τελευταίο διάστημα και σημαντική αύξηση των κρουσμάτων. Πλατείες σε σημεία όπως το Μοναστηράκι, το Παγκράτι την Κυψέλη αλλά και το Μεταξουργείου γεμίζουν με νεαρούς- ειδικά το Σαββατοκύριακο- που θέλουν να διασκεδάσουν καθώς τα μαγαζιά είναι κλειστά. Περιπολικά της Άμεσης Δράσης κάνουν διαρκώς συστάσεις σε πολλά και διαφορετικά «στέκια» των νέων σε μία προσπάθεια να τους πείσουν να αποχωρήσουν και να μεταβούν στα σπίτια τους προκειμένου να μην συνωστίζονται.

Σοβαρό πρόβλημα παρατηρείται και σε πλατείες του Αγίου Παντελεήμονα και της πλατείας Βικτωρίας καθώς αρκετοί είναι οι μετανάστες που όχι μόνο συγκεντρώνονται σε αυτά τα μέρη αλλά ταυτόχρονα επιλέγουν να κοιμούνται σε αυτά, μιας και δεν έχουν σπίτι. «Ειδικά στον Άγιο Παντελεήμονα όπου μένω εδώ και αρκετό καιρό συγκεντρώνονται μετανάστες και κάθονται και καταναλώνουν αλκοόλ μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ο συνωστισμός είναι τεράστιος», σχολίασε κάτοικος της περιοχής, ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Τις τελευταίες ημέρες κλιμάκια του ΕΟΔΥ έκαναν ενδελεχείς ελέγχους στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα και πραγματοποίησαν συνολικά 487 «γρήγορα τεστ». Από αυτά τα 20 βγήκαν θετικά στον κορωνοϊό. Από αυτούς οι πέντε ήταν Έλληνες και οι άλλοι 15 αλλοδαποί. anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ