2020-10-08 11:14:18
Φωτογραφία για Δικηγόρος οικογένειας Φύσσα Οι Χρυσαυγίτες ήταν βέβαιοι ότι θα αθωωθούν και δεν είχαν ετοιμάσει ελαφρυντικά
  Για «δικαίωση» των γονέων του Παύλου Φύσσα έκανε λόγο η δικηγόρος της οικογένειας, Ελευθερία Τομπατζογλου, για την απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για τη δίκη της Χρυσής Αυγής.«Προφανώς οι άνθρωποι ένιωσαν μια ελάχιστη δικαίωση καθώς γνωρίζουν ότι ο πόνος δεν μπορεί να απαλυνθεί για το χαμό του γιού τους. Η κυρία Φύσσα ένιωσε μια δικαίωση για τον Παύλο και όλα τα θύματα της Χρυσής Αυγής καθώς είχε κάνει τον αγώνα αυτόν και κοινωνικό πέρα από προσωπικό» είπε η δικηγόρος.

Σύμφωνα με την ίδια, μάλιστα, οι κατηγορούμενοι της Χρυσής Αυγής και οι δικηγόροι τους «ήταν τόσο βεβαιοι ότι θα αθωωθούν ώστε δεν ήταν έτοιμοι να υποβάλουν ελαφρυντικά»

Παράλληλα χαρακτήρισε «φαιδρό το επιχείρημα σε 5,5 χρόνια διαδικασία να μην υπάρχουν στοιχεία» προσθέτοντας ότι «είναι αστείο το επιχείρημα ότι υπήρχαν καθυστερήσεις και χρησιμοποιείται μόνο για μικροπολιτικούς λόγους».

Όπως είπε χαρακτηριστικά τα αποδεικτικά στοιχεία ήταν όγκου 2 τεραμπάιτ.

Ερωτηθείσα για την απόφαση επί των ποινών απάντησε ότι «θα περάσει ένα μήνυμα ατιμωρησίας η χορήγηση ελαφρυντικών γιατί πέφτουμε σε ποινές ακόμα και κάτω των 5 ετών» συμπληρώνοντας ότι «προφανώς θα τους αφήσει έξω αν είναι χαμηλές οι ποινές». anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ