2020-10-13 12:00:19
Φωτογραφία για Οι πρώτες εντυπώσεις από το νέο τηλεπαιχνίδι του Γιώργου Λέντζα



Πρεμιέρα έκανε χθες στις 22.00 το νέο τηλεπαιχνίδι της ΕΡΤ με παρουσιαστή τον Γιώργο Λέντζα. Πρόκειται για «Το μεγάλο παιχνίδι», στο οποίο βλέπουμε γνωστούς αθλητές αλλά και celebrities να απαντούν σε μια ευρεία γκάμα αθλητικών ερωτήσεων και να διαγωνίζονται μεταξύ τους για καλό σκοπό. Στο πρώτο επεισόδιο αναμετρήθηκαν δύο θρύλοι του ελληνικού μπάσκετ, ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

Δυστυχώς όμως, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του παρουσιαστή, τα πρώτα δείγματα δεν ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικά. Η ροή του παιχνιδιού ήταν εντελώς υποτονική, ενώ απουσίαζε παντελώς το στοιχείο του σασπένς. Από την άλλη, οι ερωτήσεις ήταν τόσο εξειδικευμένες που ο τηλεθεατής δεν μπορούσε να ταυτιστεί και να συμμετάσχει από το σπίτι. Ακόμα και οι κανόνες ήταν αρκετά δυσνόητοι, αφού σε κάθε γύρο άλλαζε ο τρόπος των ερωτήσεων και της βαθμολογίας.





Στα θετικά της πρεμιέρας το χιούμορ και η άνεση του Γιώργου Λέντζα, το προσεγμένο σκηνικό αλλά και η αξιοποίηση του αρχείου της ΕΡΤ, που μας θύμισε παλιές καλές εποχές. Όσο για την τηλεθέαση, θα είναι θαύμα αν «Το μεγάλο παιχνίδι» καταφέρει να σημειώσει πάνω από 5%, αφού μπήκε καθυστερημένα στον ανταγωνισμό, ενώ απέναντι του έχει μεγαθήρια όπως το GNTM και οι «Άγριες μέλισσες».



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ