2020-10-17 16:30:07
Φωτογραφία για Από τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου… τα μεσημέρια στο OPEN αλλάζουν!
Σε νέα ώρα τα προγράμματα του OPEN από τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου και καθημερινά. Αμέσως μετά το μεσημβρινό OPEN NEWS το πρόγραμμα του OPEN διαμορφώνεται ως εξής:

14:00 STYLE ME UP

Το συναρπαστικό παιχνίδι στιλιστικών μεταμορφώσεων με την Μαρία Μπακοδήμου έρχεται να μας αλλάξει την εικόνα και τη διάθεση. Κάθε μεσημέρι οι fashion experts του Style Me Up Υβόννη Μπόσνιακ, Δημήτρης Αλεξάνδρου και Γιάννης Λάσκος, εντοπίζουν τους παίκτες που πραγματικά επιθυμούν μια ριζική ανανέωση και τους βοηθούν να πετύχουν τη «μεταμόρφωση» που ονειρεύονται. Σε ρόλο κλειδί ο beauty expert του Style Me Up, Τρύφωνας Σαμαράς, ο οποίος με τις κατευθύνσεις του απογειώνει το στυλ των παικτών.

15:00 JOKER

Το JOKER με τον Αλέξη Γεωργούλη – που μόλις την Παρασκευή 16/10 μοίρασε 30,000 ευρώ σε έναν δυνατό παίχτη – ξεκινάει την εβδομάδα σε νέα ώρα, με πολλές εκπλήξεις. Οι ΑΝΩ ΚΑΤΩ, το συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη που ξεχώρισε στο τελευταίο X-FACTOR, εισβάλλουν στο σετ του JOKER για να ανεβάσουν με τις απρόοπτες μουσικές τους παρεμβάσεις τη διάθεση και την ενέργεια στο πλατό
. Σε ρόλο έκπληξη θα δούμε την αγαπημένη ηθοποιό Σοφία Βογιατζάκη, η οποία έρχεται με φόρα και χιούμορ στην παρέα του JOKER. Και όχι μόνο, αγαπημένοι celebrities σε απρόβλεπτες εμφανίσεις μεγαλώνουν ακόμα περισσότερο την παρέα. Έξυπνες ερωτήσεις και στρατηγικές κινήσεις δίνουν στους παίκτες τη δυνατότητα να φύγουν με το μεγάλο έπαθλο!

15:45 ΤΗΕ BOOTH+

Από τη Δευτέρα 19/10 το THE BOOTH γίνεται THE BOOTH+ (PLUS).

Η Σοφία Μουτίδου, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Σοφία Κουρτίδου και η Κρυσταλλία, από αυτή τη Δευτέρα, βγάζουν τα ραδιοφωνικά ακουστικά τους και… κλείνουν το μάτι σε όλα όσα μας απασχολούν – από τις διαπροσωπικές σχέσεις, μέχρι τα θέματα της επικαιρότητας, φιλτραρισμένα με χιούμορ μέσα από γυναικείες συζητήσεις!

Το αγαπημένο μας «The Booth», γίνεται «Τhe Booth +». Και είναι «plus», γιατί πλέον οι τέσσερις παρουσιάστριες λένε την άποψή τους για όλα όσα συζητά η κάθε παρέα, με θέματα από τον χώρο της κοινωνίας, της τηλεόρασης, των social media ακόμα και της πολιτικής!

Τα κορίτσια παραμένουν interactive με τους τηλεθεατές από το σπίτι, που πλέον μπορούν να «παρεμβαίνουν» στην εκπομπή, μέσω twitter! Στο «The Booth +», θα φιλοξενούνται και καλεσμένοι που είτε θα αποτελούν το «θέμα» της ημέρας, είτε θα ενσωματώνονται στην γυναικοπαρέα έχοντας το «ρόλο» της άλλης οπτικής ματιάς!

Από τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου και κάθε μεσημέρι να είσαι #OPEN.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ