2020-10-20 08:49:25
Φωτογραφία για ASUS με μια ολοκληρωμένη σειρά 'GUNDAM' hardware
Η δημοφιλής εταιρία κυκλοφορεί μια σειρά από κάρτες γραφικών βασισμένες στην GTX 1660 Ti TUF ενώ για την ώρα είναι άγνωστο εάν θα επεκταθεί σε περισσότερα προϊόντα μελλοντικά, ή και εκτός της Ασιατικής αγοράς στην οποία προορίζεται αρχικά. Ξεχωριστό στοιχείο είναι η λευκή εμφάνιση του καλύμματος, κάτι που κυριαρχεί σε όλα τα προϊόντα που ετοιμάζει η εταιρία. Μαζί με τις κάρτες γραφικών η ASUS ετοιμάζει και μια τουλάχιστον μητρική με την εν λόγω σχεδίαση, την ROG Maximus XII EXTREME GUNDAM η οποία έχει λευκές, κόκκινες, γαλάζιες και χρυσές λεπτομέρειες στα σημεία, θυμίζοντας χαρακτήρες από την Ιαπωνική σειρά των ρομπότ. 

Η μητρική φέρει το Z490 chipset και μια OLED οθόνη στο I/O cover όπως η μεγάλη αδερφή της, ωστόσο καλύπτεται από ένα μεγάλο CPU/VRM monoblock για την αποδοτική ψύξη τόσο του επεξεργαστή όσο και του κυκλώματος τροφοδοσίας. Μέσω του VideoCardz και των πηγών του γίνονται γνωστά τα σχέδια της ASUS και για άλλα προϊόντα. Πιο ειδικά περιμένουμε το, γνωστό στον κύκλο των φίλων της ASUS, κουτί Helios να λαμβάνει την σχετική GUNDAM έκδοση, ενώ ήδη σε κάποιες αγορές υπάρχει και ένας gaming router από την εταιρία, με το ίδιο στιλ. 


 Μια σειρά περιφερειακών θα γίνει επίσης διαθέσιμη και θα περιλαμβάνει πληκτρολόγιο, ποντίκι αλλά και headset, για όσους θέλουν να ταιριάξουν προϊόντα μεταξύ τους. Επιπλέον, μιας και στη σειρά υπάρχουν περισσότερα από ένα ρομπότ με διαφορετικό χαρακτήρα, η ASUS δοκιμάζει και με άλλους χρωματικούς συνδυασμού, όπως αυτούς του Zaku και αυτή η σειρά προϊόντων έχει ένα βαθύ κόκκινο χρώμα με σκούρες σκιές και λεπτομέρειες στα σημεία.

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ