2020-10-29 11:37:14
Φωτογραφία για Ψώνιζε με τους κωδικούς καρτών που του έδιναν οι πελάτες!
Ο υπάλληλος εκμεταλλευόταν την εμπιστοσύνη των πελατών οι οποίοι ήθελαν να πληρώσουν μέσω πιστωτικών και χρεωστικών καρτών, τις οποίες του παρέδιδαν για να πληρώσουν τις αγορές τους χωρίς να βλέπουν τι έκανε

Ούτε 40 ημέρες δεν δούλεψε ως υπάλληλος σε ένα κατάστημα στο Αίγιο ένας Έλληνας, αλλά κατάφερε να βάλει στην τσέπη σχεδόν... 9.000 ευρώ! Όχι, βέβαια, από το μισθό του, αλλά από τους... λογαριασμούς πελατών που του εμπιστεύονταν τις τραπεζικές κάρτες τους για να πληρώσουν!

Ο πονηρός υπάλληλος εκμεταλλευόταν την εμπιστοσύνη των πελατών οι οποίοι ήθελαν να πληρώσουν μέσω πιστωτικών και χρεωστικών καρτών, τις οποίες του παρέδιδαν για να πληρώσουν τις αγορές τους χωρίς να βλέπουν τι έκανε. Εκείνος, όμως, κατέγραφε τους αριθμούς και τους κωδικούς των καρτών χωρίς να τον δουν! Στη συνέχεια, έκανε με αυτούς αγορές μέσω διαδικτύου χρεώνοντας τους τραπεζικούς λογαριασμούς των ανυποψίαστων πολιτών, οι οποίοι έπαθαν σοκ όταν διαπίστωσαν τις υπέρογκες χρεώσεις!


Μετά από τρεις καταγγελίες που δέχθηκαν για χρεώσεις συνολικού ύψους... 8.745 ευρώ, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Αιγιαλείας ξεκίνησαν έρευνες και διαπίστωσαν ότι όλα τα περιστατικά συνέβησαν από τις 27 Δεκεμβρίου του 2019 ως τις 4 Φεβρουαρίου φέτος, διάστημα κατά το οποίο εργαζόταν στο κατάστημα ο συγκεκριμένος υπάλληλος! Έτσι, σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του και την υπέβαλαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου, ενώ ερευνούν αν είχε διεισδύσει και σε άλλους τραπεζικούς λογαριασμούς με τον ίδιο τρόπο.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ