2020-11-08 22:08:52
Φωτογραφία για Τζορτζ Μπους συγχαίρει Μπάιντεν και Χάρις για τη νίκη τους
Συγχαρητήρια στον Τζο Μπάιντεν και στην Κάμαλα Χάρις για τη νίκη τους στις αμερικανικές εκλογές εξέφρασε ο πρώην πρόεδρος της χώρας Τζορτζ Μπους, που γίνεται ο πρώτος επιφανής αξιωματούχος των Ρεπουμπλικανών που παραδέχεται δημόσια το αποτέλεσμα των εκλογών.

Ο Τζορτζ Μπους αναφέρει στη δήλωσή του ότι συνομίλησε με τον εκλεγμένο πρόεδρο και τον ευχαρίστησε «για το πατριωτικό του μήνυμα χθες το βράδυ. Επίσης επικοινώνησα με την Κάμαλα Χάρις για να τη συγχαρώ για την ιστορική της εκλογή στην αντιπροεδρία» αναφέρει σε δήλωσή του.

«Παρότι έχουμε πολιτικές διαφορές, γνωρίζω ότι ο Τζο Μπάιντεν είναι ένας καλός άνθρωπος που έχει κερδίσει την ευκαιρία να ηγηθεί και να ενώσει τη χώρα μας» και εξέφρασε τις ευχές του για τη θητεία αλλά και την βούλησή του να βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί.

Επίσης, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ συνεχάρη τον Ντόναλντ Τραμπ και τους υποστηρικτές του για τη σκληρή μάχη που έδωσαν κατά την προεκλογική εκστρατεία και σημείωσε ότι οι φωνές των ψηφοφόρων του θα συνεχίσουν να ακούγονται «μέσω των εκλεγμένων Ρεπουμπλικανών σε κάθε επίπεδο διακυβέρνησης».

Πάντως, ο Τζορτζ Μπους αναφέρει ότι ο Ντόναλντ Τραμπ έχει δικαίωμα να ζητήσει επανακαταμέτρηση και να προσφύγει δικαστικά, προσθέτοντας ότι ο Αμερικανικός λαός μπορεί να έχει εμπιστοσύνη ότι οι εκλογές ήταν δίκαιες και ακέραιες. anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Toyota Mirai
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Toyota Mirai
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ