2020-11-10 21:50:24
Φωτογραφία για Νέο «παραλήρημα» Τραμπ στο Twitter - «Θα νικήσουμε» επιμένει
«Κάνουμε μεγάλη πρόοδο» γράφει ο απερχόμενος πρόεδρος, που... ακόμα να «χωνέψει» την ήττα του από τον Μπάιντεν - Την επόμενη εβδομάδα, λέει, τα πρώτα αποτελέσματα από τον δικαστικό ανένδοτο που ξεκίνησε

Κάποιος πρέπει να πει με... τρόπο στον Ντόναλντ Τραμπ ότι έχασε τις εκλογές. Αυτό, δηλαδή η αποδοχή της ήττας του, φαίνεται ότι θα είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα των επόμενων εβδομάδων με τον απερχόμενο πρόεδρο, ο οποίος άρχισε πριν από λίγη ώρα να... παραληρεί και πάλι στο Twitter.

«Κάνουμε μεγάλη πρόοδο. Τα αποτελέσματα θα αρχίσουν να έρχονται από την επόμενη εβδομάδα. Κάντε την Αμερική ξανά μεγάλη! (σ.σ. η τελευταία φράση ήταν το σύνθημα της προεκλογικής του εκστρατείας)» έγραψε ο Τραμπ στο... αγαπημένο του μέσο κοινωνικής δικτύωσης και τα σχόλια, τα retweet και τα «fav» άρχισαν να... πέφτουν βροχή.

Δεν σταμάτησε, ωστόσο, εκεί. «Θα νικήσουμε!» έγραψε αμέσως μετά, πάντα με κεφαλαία γράμματα, πιστεύοντας ίσως ότι έτσι γίνεται πιο πειστικός.

  Τα «τιτιβίσματα» του Τραμπ αναφέρονται προφανώς στον δικαστικό ανένδοτο που έχει ξεκινήσει, αμφισβητώντας τα αποτελέσματα των αμερικανικών προεδρικών εκλογών, που ανέδειξαν ξεκάθαρα ως νικητή τον Δημοκρατικό υποψήφιο, Τζο Μπάιντεν. anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ