2020-11-11 19:40:05
Φωτογραφία για MasterChef: Τι θα αλλάξει στο ριάλιτι μαγειρικής του Star εξαιτίας του κορονοϊού;



Με φουλ τις μηχανές ξεκίνησε την προετοιμασία το MasterChef του Star, με στόχο να μπορέσει να κάνει πρεμιέρα στις αρχές Ιανουαρίου. Μάλιστα, εξαιτίας της πανδημίας το κανάλι αποφάσισε να αρχίσει σχεδόν ένα μήνα νωρίτερα, αφού τέλος Οκτωβρίου ξεκίνησαν τα precasting για την επιλογή των παικτών.

Φιλοδοξία του σταθμού ήταν να κάνουν το μεγαλύτερο όγκο των γυρισμάτων μέσα στον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο, ώστε όταν θα κάνει πρεμιέρα το σόου να έχει ένα μεγάλο όγκο επεισοδίων.

Την ίδια τακτική ακολούθησαν το καλοκαίρι και με το GNTM, όπου έγιναν εντατικά γυρίσματα μέσα στο καλοκαίρι, ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος το σόου να σταματήσει σε ενδεχόμενο lockdown.

 Μάλιστα, ειδικά για το MasterChef είχαν αποφασίσει να προχωρήσουν σε σημαντικές αλλαγές, ώστε να ελαχιστοποιηθούν οι μετακινήσεις των παικτών. Τα μαγειρικά ταξίδια και οι δοκιμασίες εκτός πλατό δεν θα μπορούσαν πια να γίνουν, ενώ φέτος θα δούμε και αρκετές δοκιμασίες express.

Ωστόσο, το γενικό lockdown φέρνει καινούργιες αλλαγές. Αυτό που εξετάζουν τώρα οι άνθρωποι που τρέχουν το MasterChef είναι πως θα μπορούσε να ακολουθήσει τη λογική του Βig Βrother, ώστε οι παίκτες που θα μένουν στο σπίτι να είναι όσο πιο απομονωμένοι γίνεται. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να αποφεύγονται οι μετακινήσεις και να μην μπαινοβγαίνει πολύς κόσμος στον χώρο του γυρίσματος.

Θυμίζουμε ότι στο MasterChef, σε αντίθεση με το Big Brother, οι κάμερες δεν γράφουν 24 ώρες το 24ωρο, αλλά υπάρχει συνεργείο που μπαίνει καθημερινά στο σπίτι. Αυτό σημαίνει ότι σε περίπτωση που παρουσιαστεί κρούσμα, θα πρέπει να απολυμανθεί το σπίτι και να μπουν σε καραντίνα οι παίκτες.

Πάντως, μέχρι να βρεθεί η νέα φόρμουλα που θα γυριστεί το παιχνίδι, στο στούντιο Καραμάνος κατασκευάζεται καινούργιο σκηνικό που είναι πολύ εντυπωσιακό!

-Ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ