2020-11-17 22:37:39
Φωτογραφία για Παρουσία του Δημήτρη Κουτσούμπα το ΚΚΕ πραγματοποίησε συγκέντρωση και πορεία στην αμερικανική πρεσβεία, παρά την απαγόρευση συναθροίσεων για το Πολυτεχνείο.
Άφαντος'' ο Χρυσοχοϊδης - Η Κυβέρνηση ηττήθηκε από το ΚΚΕ  

Eικόνες ντροπής και ξεφτίλας είδαμε πριν λίγο στο κέντρο της Αθήνας. Το ΚΚΕ διέσυρε την Κυβέρνηση, ενώ σε βίντεο που θα σας παραθέσουμε θα.. δείτε και το θράσος Κουτσούμπα κατά της Αστυνομίας! 

Για άλλη μία φορά γινόμαστε μάρτυρες προκλήσεων από το ΚΚΕ. Σήμερα η ΝΔ, για άλλη μία φορά έκανε τα ''στραβά'' μάτια'' και ηττήθηκε, με την ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς να επικρατεί, δυστυχώς! 

«Θα το διαλύσουμε και θα φύγουμε όπως ήρθαμε» 

Παρουσία του Δημήτρη Κουτσούμπα το ΚΚΕ πραγματοποίησε συγκέντρωση και πορεία στην αμερικανική πρεσβεία, παρά την απαγόρευση συναθροίσεων για το Πολυτεχνείο.

Στο σημείο βρέθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, με αξιωματικούς μάλιστα να πλησιάζουν τον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ για να του ζητήσουν να απομακρυνθούν οι συγκεντρωμένοι από το σημείο. Ο κ. Κουτσούμπας απάντησε θετικά, τονίζοντας ότι θα τηρήσουν τα μέτρα και θα φύγουν από το σημείο.

Κουτσούμπας απάντησε θετικά, τονίζοντας ότι θα τηρήσουν τα μέτρα και θα φύγουν από το σημείο.

Δυναμίτης - Ειδήσεις You might also like:
dunamitis
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ