2020-11-20 12:50:09
Φωτογραφία για Δελτίο τύπου Ένωσης Ιδιωτών Μικροβιολόγων Βιοπαθόλογων Ν. Λάρισας
ΕΝΩΣΗ ΙΔΙΩΤΩΝ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΩΝ 

ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΩΝ Ν.ΛΑΡΙΣΑΣ 

(Ε.Ι.Μ.-Β.Λ.) 

ΛΑΡΙΣΑ 20/11/2020 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Αναγνωρίζουμε όλοι ότι ζούμε κρίσιμες στιγμές που απαιτούν σύνεση , ψυχραιμία και συμμετοχή όλων στο κομμάτι που μας αναλογεί. Δεν φανταζόμασταν ποτέ ότι πρέπει να υπερασπιστούμε τη θέση μας και την προσφορά μας στην ΠΦΥ και το κοινωνικό σύνολο, αλλά φαίνεται ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση η σιωπή δεν είναι χρυσός. 

Κύριε υπουργέ, κύριοι πολιτικοί της καραμέλας της επίταξης των ιδιωτών υγειονομικών, σας διαβεβαιώνουμε ότι δεν χρειαζόμαστε κανέναν να μας θυμίσει το καθήκον μας. Δεν εμπνεόμαστε από απειλές και πολιτικές κορώνες για να είμαστε γιατροί της ΠΦΥ και δεν θα ανεχτούμε να υποτιμήσει κανείς το έργο μας αυτές τις κρίσιμες στιγμές. 

Από το Μάρτιο του 2020 την αρχή της πανδημίας COVID- 19 τα ιδιωτικά εργαστήρια δεν σταμάτησαν ούτε στιγμή τη λειτουργία τους
. Αντιθέτως επενδύσαμε με ίδιους πόρους σε σύγχρονες τεχνολογίες και εξειδικευμένο προσωπικό προκειμένου να καλύψουμε τις ανάγκες διάγνωσης του COVID-19. Εκτελούμε χιλιάδες εξετάσεις, δίνουμε καθημερινά οδηγίες στους ασθενείς μας , στηρίζουμε ακούραστα το διαγνωστικό έργο των κλινικών ιατρών , αψηφώντας τον καθημερινό κίνδυνο έκθεσης στον ιό. Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι η καθημερινή αποφόρτιση των νοσοκομείων μας από όλα τα περιστατικά που διαφορετικά θα συνέρρεαν σε αυτά . 

Σταματήστε λοιπόν τη μονότονη επανάληψη της επίταξης των ιδιωτών ιατρών . Είμαστε όλοι στις θέσεις μας καθημερινά εκτελώντας το καθήκον μας . 
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ