2020-12-11 11:52:08
Φωτογραφία για Porsche 911 GT3 Cup


Χαράς ευαγγέλια για όσους συμμετέχουν στο πρωτάθλημα Porsche Mobil 1 Supercup, καθώς η γερμανική φίρμα ετοιμάζει τη νέα αγωνιστική 911 GT3 Cup. Γνωστή για τις άπειρες επιτυχίες της στα motorsport, η Porsche συνεχίζει να δημιουργεί μοναδικές αγωνιστικές κατασκευές, όπως η έκδοση 911 GT3 Cup, που αποτελεί το αυτοκίνητο με το οποίο συμμετέχουν οι οδηγοί στο ενιαίο πρωτάθλημα One-Make-Series.

Η γερμανική φίρμα ήδη έχει βάλει την προσωπική της σφραγίδα στους αγώνες, με την εισαγωγή του παραπάνω θεσμού, που ξεκίνησε το 1992, ενώ ετοιμάζει και τη νέα γενιά της έκδοσης GT3 Cup που θα βασίζεται στο τωρινό μοντέλο. Ήδη παρουσιάστηκαν οι πρώτες φωτογραφίες από το μοντέλο δοκιμών από την πίστα του Oschersleben, στο οποίο κυριαρχεί η τεραστίων διαστάσεων πίσω πτέρυγα, ενώ παρατηρώντας πιο λεπτομερώς, είναι ευδιάκριτα και αρκετά στοιχεία που γνωρίζουμε ήδη από την πολιτική έκδοση 992. Θέλοντας να δώσει έναν ιδιαίτερο τόνο στο πρωτότυπο μοντέλο της, η Porsche έχει καμουφλάρει το νέο της δημιούργημα με διάφορα περίεργα σχέδια που αποτυπώνουν τις πίστες που συμμετέχει το αυτοκίνητο.


Η εξέλιξη της νέας 911 GT3 Cup ξεκίνησε το 2018, ενώ το πρωτότυπο μοντέλο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2019 στην πίστα της Μόντσα πραγματοποιώντας δοκιμές υψηλής ταχύτητας. Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του όλου πρότζεκτ, Jan Feldmann η αγωνιστική GT3 θα συναρμολογείται στις κεντρικές εγκαταστάσεις του Τσουφενχάουζεν, ενώ επόμενος σταθμός του είναι η φημισμένη πίστα του Νίρμπουργκρινγκ.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ