2020-12-25 07:15:51
Φωτογραφία για Bulgari γιορτάζει το πιο πολύτιμο αγαθό, τον χρόνο, με τα νέα Serpenti Seduttori


Η δημιουργία ενός εμβληματικού ρολογιού απαιτεί το σωστό συνδυασμό σύγχρονου και διαχρονικού, μια εξίσωση που ο οίκος Bulgari, έχει καταφέρει να λύσει. Δεκαετίες μετά το ντεμπούτο της, η συλλογή Serpenti – το μοτίβο φιδιού της οποίας έχει γίνει σήμα κατατεθέν του οίκου – παραμένει μια από τις πιο αναγνωρίσιμες συλλογές. Ως εκ τούτου, η σχεδιαστική ομάδα της Bulgari εμπνεέται συνεχώς από αυτήν, δημιουργώντας νέες εκδοχές της, πάντα με συνέπεια στο δημιουργικό design και την άψογη χειροτεχνία.

Advertisement - Continue Reading Below

Η πιο πρόσφατη προσθήκη στην οικογένεια Serpenti είναι η συλλογή Serpenti Seduttori η οποία έκανε το λαμπερό ντεμπούτο της το 2019. Αυτή τη σεζόν παρουσιάστηκαν νέα μοντέλα από ανοξείδωτο ατσάλι, συνδυασμό από ανοξείδωτο ατσάλι με χρυσό και από χρυσό με ή χωρίς διαμάντια, που έρχονται για να την εμπλουτίσουν.Γιορτάζοντας όλο τον πλούτο της ζωής μιας γυναίκας και τον αληθινά πολύτιμο χρόνο, τα νέα μοντέλα ευθυγραμμίζονται απόλυτα με τους αισθητικούς κώδικες του οίκου.


Τα δευτερόλεπτα, οι ώρες και οι ημέρες γλιστρούν, αφήνοντάς μας με πολύτιμες αναμνήσεις από εξαιρετικές στιγμές. Μερικές από αυτές είναι μεγαλοπρεπείς και καθοριστικές για τη ζωή όπως ο γάμος ή η γέννηση ενός παιδιού, στιγμές χαράς και επιτυχίας, ενώ κάποιες άλλες είναι πιο καθημερινές, αλλά εξίσου αγαπημένες όπως το να μοιράζεσαι έναν καφέ με έναν παλιό φίλο ή να κάνεις μια βόλτα στο ηλιοβασίλεμα. Αυτές είναι οι στιγμές που κάνουν κάποιον να θέλει να σταματήσει το χρόνο και να τον απολαύσει, να αναπνεύσει την ομορφιά του και να ζήσει για πάντα. Η ζωή της γυναίκας Seduttori είναι χτισμένη γύρω από αυτές τις “χρυσές” στιγμές. Διαμορφώνουν ποια είναι και ορίζουν το χαρακτήρα της: το ύφος, το πόσο ελκυστική μπορεί να γίνει και τον αέρα ευημερίας και δύναμης που ακτινοβολεί το πρόσωπο της.

Από άποψη σχεδιασμού, τα νέα αυτά μοντέλα είναι πρωτοφανή και αντιπροσωπεύουν ένα τολμηρό νέο κεφάλαιο για τον κόσμο των ρολογιών Serpenti. Σε σχήμα σταγόνας, με έμπνευση από τη συλλογή Serpenti Tubogas, η νέα κάσα Seduttori είναι λεπτότερη από ποτέ και διακοσμείται με πολύτιμους λίθους κομμένους σε σχήμα cabochon -σημείο αναφοράς στο DNA του οίκου Bulgari. Η σειρά παρουσιάζει επίσης ένα εντελώς νέο εύκαμπτο μπρασελέ το οποίο αποτελείται από στυλιζαρισμένους εξαγωνικούς συνδέσμους που αναπαριστούν το δέρμα φιδιού.

Λαμπερό και ευέλικτο, το νέο καθημερινό ρολόι Serpenti Seduttori συμβολίζει όλες αυτές τις στιγμές-ορόσημο που διαμορφώνουν μια όμορφη ζωή.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ