2021-01-11 00:34:16
Φωτογραφία για Πωλείται Minardi F1 1998;
Mε 490.000 ευρώ, μπορεί να αποκτήσει κάποιος ένα μονοθέσιο της Minardi από το πρωτάθλημα της F1 του 1998, με κινητήρα V10 της Ford.Αν  κάποιος έχει μισό εκατομμύριο για αγορά ενός πολύ ιδιαίτερου οχήματος, η συγκεκριμένη περίπτωση είναι ό,τι πρέπει.Ξεφεύγοντας από τα τετριμμένα των Ferrari, Lamborghini, Porsche, McLaren, με τα χρήματα αυτά μπορεί να αγοράσει κανείς κάτι πραγματικά ξεχωριστό, ακόμα και ως διακοσμητικό για το σπίτι του μια και τα μονοθέσια της F1 δεν είναι για οδήγηση από όλους. Η αγορά ενός μονοθεσίου της F1 έχει από μόνη της ένα ειδικό βάρος και σίγουρα μπορεί να κάνει κάποιον εξαιρετικά δημοφιλή- αν και έχοντας τόσα χρήματα για να αγοράσει κάτι τέτοιο, θα είναι εκ των προτέρων δημοφιλής.

Το συγκεκριμένο μονοθέσιο έρχεται από την εποχή που τα αυτοκίνητα της F1 είχαν κινητήρες V10 και πραγματικά απόκοσμο ήχο υπό πίεση. Με το σασί της Minardi M198 που αγωνίστηκε στη σεζόν της Formula 1 του 1998, το συγκεκριμένο δείγμα με τον V10 κινητήρα της Ford (Zetec-R) είναι η πρώτη φορά που διατίθεται προς πώληση. Θυμίζουμε πως οι κινητήρες αυτοί είχαν περιορισμό στη χωρητικότητα τους (έως 3,0 λίτρα) και η απόδοσή τους είχε μια διακύμανση από τους 650 έως τους 950 ίππους.


Το μονοθέσιο που έχουμε εδώ, διατίθεται προς πώληση και συνοδεύεται από όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για τη λειτουργία του, συμπεριλαμβανομένου και του φορητού υπολογιστή για τις εκάστοτε ρυθμίσεις. Το μοτέρ έχει υποστεί μια πλήρη ανακατασκευή μετά την τελευταία του παρουσία σε πίστα, που ήταν το 2019 στο Βέλγιο (Spa).
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ