2012-06-25 00:01:03
Φωτογραφία για Σαν σήμερα ήρθε ο Σισέ στον Παναθηναϊκό!
Σαν σήμερα, στις 25 Ιουνίου 2009, το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος βούλιαξε από 3.000 οπαδούς των "πρασίνων". Θυμηθείτε στο planet-greece όλα όσα έγιναν εκείνη την ημέρα, στην πιο πολυδάπανη μεταγραφή ξένουν ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα Πρωτοφανή υποδοχή επεφύλαξαν περίπου 3.000 φίλαθλοι του Παναθηναϊκού στο νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας τον Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» συνοδευόμενος από τη σύζυγό του και τα παιδιά του γνώρισε την αποθέωση.

Ο 28χρονος επιθετικός, πέρασε λίγες ημέρες μετά από ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Πρόκειται για την πιο πολυδάπανη μεταγραφή στην ιστορία του Παναθηναϊκού, καθώς το ύψος της μεταγραφής άγγιξε τα 18 εκατομμύρια ευρώ, ποσό ρεκόρ για τα ελληνικά δεδομένα.

Η συμφωνία ήταν τετραετής και οι αποδοχές του Σισέ ανέρχονταν σε 2,5 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, ενώ η Μαρσέιγ έβαλε στα ταμεία της περίπου 8 εκατομμύρια ευρώ από την πώλησή του.

Τελικά, ο "Τζιμπρίλαρος", όπως τον αποκαλούσαν οι οπαδοί της ομάδας, έμεινε δύο χρόνια, κατακτώντας τη δεύτερη χρονιά το νταμπλ, για να συνεχίσει την καριέρα του στη Λάτσιο, όπου δεν έπεισε, κι έτσι τον περασμένο χειμώνα εντάχθηκε στην ΚΠΡ, στην Αγγλιά.

Θυμηθείτε στο planet-greece τι έγινε εκείνη την ημέρα στο αεροδρόμιο:

Το planet-greece θυμάται τις καλύτερες στιγμές του αγαπημένου παίχτη της κερκίδας:
planet-greece
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο καιρός σήμερα, Δευτέρα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο καιρός σήμερα, Δευτέρα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ