2024-02-08 08:57:55
Φωτογραφία για Οι Boomers : Αυτή είναι η νέα εκπομπή του Αντώνη Κανάκη στον ΑΝΤ1 που θα κάνει σήμερα πρεμιέρα... - Τι θα είναι η εκπομπή;



Ο Αντώνης Κανάκης προχώρησε σε μια σημαντική ανακοίνωση κατά τη διάρκεια της εκπομπής, Ράδιο Αρβύλα, για μια νέα εκπομπή που θα παρουσιάσουν από αύριο Πέμπτη (8/2) στις 20:00.

Όπως αποκάλυψε ο παρουσιαστής, οι Boomers όπως θα λέγεται η εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη (8/2) και εξήγησε τους λόγους της εν λόγω απόφασης.



«Ετοιμαζόμαστε εδώ και καιρό αλλά – είτε το πιστεύετε, είτε όχι – το αποφασίσαμε μόλις σήμερα. Δεν είχαμε σκοπό να το βγάλουμε. Αποφασίσαμε ότι αύριο θα βγουν στον αέρα οι Boomers.

Τι είναι οι Boomers; Οι Boomers είμαστε εμείς πάλι. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της τηλεόρασης που μία εκπομπή πρέπει να βγαίνει τόσο στα καλά καθούμενα στον αέρα, χωρίς να προηγηθεί τίποτα. Αύριο στις 20:00 θα είναι στον αέρα οι Boomers.



Οι Boomers είναι μία καινούργια εκπομπή που όμως δεν είναι μία καινούργια εκπομπή. Θα είναι κατά κάποιον τρόπο ένα παρακλάδι του Ράδιο Αρβύλα.



Γιατί θα υπάρχουν οι Boomers; Γιατί αρχικά ένα αεράκι ανανέωσης ποτέ δεν έκανε κακό.



Δεύτερον, γιατί έχουμε ετοιμάσει ένα καταπληκτικό σκηνικό και ανυπομονούμε να σας το δείξουμε αύριο… είναι απίστευτο το πλατό.



Και τρίτον, γιατί θέλουμε εκτός από τα σατιρικά πράγματα που κάνουμε στο Ράδιο Αρβύλα να σας δείξουμε και κάτι ακόμα».



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ