2012-06-25 00:05:15
Φωτογραφία για ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ Η ΛΑΤΣΙΟ... ΦΑΡΝΕΡΟΥΝΤ
Δύσκολη χαρακτηρίζεται η υπόθεση «Φάρνερουντ» για τον Ολυμπιακό.

Ο Σουηδός μέσος βρίσκεται, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, εντός της λίστας των ερυθρόλευκων για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής, ωστόσο οι νταμπλούχοι Ελλάδας θα πρέπει να ξεπεράσουν αρκετούς... σκοπέλους, αν και εφόσον αποφασίσουν να κινηθούν, για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή.

Κατ' αρχήν Γιούνγκ Μπόις και ποδοσφαιριστής δείχνουν διάθεση να διαπραγματευτούν με οποιονδήποτε σύλλογο έχει διάθεση να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις τους και βέβαια έχει αγωνιστικό πλάνο καλό για τον παίκτη, όπως... διεμήνυσε η πλευρά του ποδοσφαιριστή στη Λάτσιο, η οποία φέρεται εντός του Σαββατοκύριακου να έκανε κίνηση για να διαπιστώσει τις προθέσεις του Σουηδού μέσου.

Οι Ρωμαίοι μάλιστα δεν κινήθηκαν τυχαία για τον πρώην παίκτη της Στουτγκάρδης, αφού ο νέος τους προπονητής, Βλαντιμίρ Πέτκοβιτς, είχε τον Φάρνερουντ για σχεδόν τέσσερις μήνες στην Γιούνγκ Μπόις. Από τον Γενάρη έως τον Μάιο του 2011 ο Βόσνιος τεχνικός συνεργάστηκε με τον Φάρνερουντ στην ελβετική ομάδα.

Έτσι έσπευσε να ζητήσει από τη διοίκηση της Λάτσιο να κινηθεί για την απόκτηση του παίκτη που φέρεται να έχει προταθεί και να εξετάζεται σοβαρά από τον Ολυμπιακό, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ