2021-01-17 14:32:14
Φωτογραφία για Παγώνη: Μετά τα γυμνάσια και τα λύκεια θα ανοίξει η εστίαση
Την άποψη ότι θα ήταν καλύτερο να ανοίξουν πρώτα τα γυμνάσια και τα λύκεια και μετά η αγορά εξέφρασε στον ΣΚΑΪ 100.3 η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών, Ματίνα Παγώνη. Ωστόσο, σημείωσε ότι η υγεία πρέπει να ισορροπήσει με την οικονομία τονίζοντας ότι θα ήταν καταστροφή για έναν καταστηματάρχη να του μείνει το χειμωνιάτικο εμπόρευμα

Παράλληλα, προειδοποίησε πως αν ξαναπιεστεί το Σύστημα Υγείας, οι γιατροί δε θα τα βγάλουν πέρα και δε θα έχουν τις αντοχές να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους.

Η κ. Παγώνη πρόσθεσε ότι φοβάται ενα τρίτο κύμα, το οποίο βρίσκεται στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη, λέγοντας ότι δε θα είναι δύσκολο να επανέλθουμε στις καταστάσεις του πρόσφατου παρελθόντος.

Σχετικά με το αν θα μπορέσουμε για γιορτάσουμε το Πάσχα, τόνισε ότι θα υπάρχουν και τότε τα μέτρα, καθώς στόχος είναι να έχει εμβολιαστεί το 60% του πληθυσμού μέχρι τέλος Ιουνίου.

Για την εστίαση, η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών δήλωσε ότι θα ανοίξει αφού προηγηθούν τα σχολεία κι εφόσον όλες οι παράμετροι είναι καλές.

Τέλος, επανέλαβε την αναγκαιότητα να γίνονται πολλά τεστ υπογραμμίζοντας ότι όσο περισσότερα τεστ γίνονται τόσο περισσότερους ασυμπτωματικούς θα ανακαλύπτουμε.
themaygeias
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ