2021-01-24 16:14:33
Φωτογραφία για Αριάνα Ροκφέλερ: Η εγγονή του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου έκλεψε την καρδιά του Ενές Καντέρ
Η διάσημη κληρονόμος της δυναστείας των Ροκφέλερ φέρεται να είναι ζευγάρι με τον ακτιβιστή Τούρκο μπασκετμπολίστα των Πόρτλαντ Μπλέιζερς, Ενές Καντέρ Το όνομα της είναι βαρύ σαν ιστορία... Ή για την ακρίβεια σαν λάβδοι χρυσού, καθώς η όμορφη Αριάνα είναι εγγονή του Ντέιβιντ Ροκφέλερ του γνωστού τραπεζίτη και απόγονου της θρυλικής οικογένειας της Αμερικής.

Ως λάτρης της τέχνης -μια αγάπη που μεταλαμπαδεύτηκε από τον παππού της- διαθέτει μια τεράστια συλλογή με έργα των Πικάσο, Μονέ και Ματίς, αντικείμενα αρχαίας κινεζικής Τέχνης και πορσελάνες της Ναπολεόντειας περιόδου, αρκετά από τα οποία δημοπρατήθηκαν από τον διάσημο οίκο Christie’s, τόσο στη Νέα Υόρκη όσο και στο Λονδίνο. «Είμαι υπερήφανη που συνεχίζω το έργο του παππού μου», διακηρύσσει με κάθε αφορμή.

Η οικογένεια της τρέφει μάλιστα και ιδιαίτερο θαυμασμό προς τις αισθητικές αξίες του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού, με την ίδια να επισκέπτεται αρκετά συχνά την πατρίδα μας τόσο για διακοπές στα ελληνικά νησιά, όσο και για επαγγελματικούς λόγους.


Ακόμη αγαπά την εξοχή και έχοντας ως ησυχαστήριο την έπαυλή της στο Γουέλινγκτον της Φλόριντα, όπου επιδίδεται στο αγαπημένο της χόμπι, την ιππασία. Όταν δεν ταξιδεύει ή δε συμμετέχει σε αγώνες, ασχολείται με το σχέδιο μόδας και την προσωπική της σειρά AR, με ρούχα εμπνευσμένα από το κλασικό αμερικανικό στυλ.Τις τελευταίες ημέρες ωστόσο το όνομα της πρωταγωνιστεί στα διεθνή ταμπλόιντς εξαιτίας της φημολογούμενης σχέσης της με τον μπασκετμπολίστα των Πόρτλαντ Μπλέιζερς, Ενές Καντέρ, ο οποίος είναι ιδιαίτερα γνωστός για την κριτική του απέναντι στην απολυταρχία του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα TMZ αναφέρει πως η σχεδιάστρια μόδας γνωρίστηκε με τον NBAer μέσω των σόσιαλ μίντια υπερασπιζόμενοι τα δικαιώματα των ζώων και έκτοτε το ερωτευμένο ζευγάρι, παραμένει αχώριστο.Μάλιστα, ο Τούρκος άσος λέγεται πως πέρασε αρκετό διάστημα στην Νέα Υόρκη με τη σύντροφό του πριν από την έναρξη της σεζόν, ενώ κι εκείνη τον είχε ακολουθήσει στο Πόρτλαντ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η χρυσή κληρονόμος ήταν παντρεμένη από το 2010 έως το 2019, με τον επιχειρηματία-επικεφαλής της βιομηχανίας φαρμάκων Quit Company LLC, Μάθιου Μπάκλιν, με τον οποίο είχε δεσμό από τα 19 της χρόνια.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ