2021-02-12 19:42:41
Φωτογραφία για Αδυνάτισμα: Στρατηγικές για απώλεια βάρους που πραγματικά έχουν αποτέλεσμα!
Όταν παίρνεις απόφαση να ακολουθήσεις μία δίαιτα, για να αδυνατίσεις, η πρώτη σκέψη που σου έρχεται στο μυαλό είναι ότι θα πρέπει να στερηθείς αρκετές τροφές, για να πετύχεις το στόχο σου. Όχι, απαραίτητα. 

Πολλές φορές, μερικές συμβουλές χαμηλώνουν τον αριθμό στη ζυγαριά, προτού καν το συνειδητοποιήσεις. Σήμερα, λοιπόν, ο νοσοκομειακός Διαιτολόγος ΓΝΑ Αλεξάνδρα, Phd, Χρήστος Παπαβαγγέλης, σου έχει συγκεντρώσει τις συγκεκριμένες «σωτήριες» συμβουλές και ένα πλήρες μενού 1500 θερμίδων, που θα σε βοηθήσουν να αδυνατίσεις. Και, μετά στο παλιό σου βάρος να μην κατρακυλήσεις. Ο λόγος στον ειδικό Παρά τις εδώ και χρόνια πολλές και ποικίλες οδηγίες για την απώλεια βάρους, τα αποτελέσματα μας είναι πενιχρά και σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να μιλάμε για επιτυχία. Τι φταίει; Τι είναι αυτό που δεν αφήνει ένα γυναικείο σώμα να αλλάξει εύκολα προς το καλύτερο; Και ακόμη περισσότερο, τι είναι αυτό που δεν αφήνει την αλλαγή να παραμείνει πολύ καιρό και ξαναοδηγεί σε αύξηση βάρους;


Η αλήθεια είναι πως και οι ειδικοί που ασχολούνται με την παχυσαρκία δίνουν πολλές φορές αντιφατικά μηνύματα και προκαλούν σύγχυση μεγεθύνοντας το κενό μεταξύ οδηγιών και αποτελέσματος.

Έτσι, πόσοι από εμάς δεν έχουμε πιάσει τους εαυτούς μας να:

Κινητοποιούμαστε από Δευτέρα…Να περιμένουμε απεγνωσμένα την επόμενη cheat day…Να κάνουμε υπομονή όλη την μέρα και να τρώμε ότι βρούμε μέχρι αργά το βράδυΝα απολαμβάνουμε τα απαγορευμένα τρόφιμα, σε μια γωνιά…Να συγκρίνουμε τον εαυτό μας με την φίλη ή τον φίλο που τα κατάφερε να χάσει βάρος καταναλώνοντας το «ελιξίριο»…Αυτό που θα πρέπει να κάνουμε είναι να κλείσουμε τα αυτιά μας στον ψεύτικο ήχο των σειρήνων της απώλειας βάρους και να επιχειρήσουμε να κάνουμε δράσεις που πραγματικά δουλεύουν:

Δείτε στρατηγικές για απώλεια βάρους που πραγματικά έχουν αποτέλεσμα στο iGynaika by Evi Visvardi
themaygeias
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ