2021-02-19 10:30:07
Φωτογραφία για Πιερρακάκης: Από σήμερα η βεβαίωση εμβολιασμού. Τι χρειάζεστε για έκδοση
Τη διαδικασία για την έκδοση του πιστοποιητικού εμβολιασμού ανέφερε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης.

Τη βεβαίωση εμβολιασμού κατά του κορονοϊού μπορούν να λαμβάνουν από την Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου, οι πολίτες που έχουν κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού και με τις δυο δόσεις ανακοίνωσε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης. Η βεβαίωση εμβολιασμού χορηγείται μέσω της πλατφόρμας gov.gr, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πιερρακάκης.

Το πιστοποιητικό εμβολιασμού εκδίδεται, όπως σημείωσε ο κ. Πιερρακάκης στον «ΣΚΑΪ 100,3», μετά και την τελευταία δόση του εμβολίου, ανάλογα με το είδος του εμβολίου. Μέχρι τώρα έχει κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού μεγάλο μέρος του υγειονομικού προσωπικού, ηλικιωμένοι και ευπαθείς ομάδες λόγω νοσήματος.

Για την έκδοση του πιστοποιητικού θα χρειαστείτε:

τους προσωπικούς σας κωδικούς πρόσβασης στο Taxisnet (απαιτείται ταυτοποίηση στοιχείων μέσω Taxisnet)τον ΑΜΚΑ σαςΤο πιστοποιητικό που θα εκδώσετε έχει μοναδικό κωδικό επαλήθευσης και προηγμένη ηλεκτρονική σφραγίδα και μπορείτε:

είτε να το αποστείλετε ηλεκτρονικάείτε να το εκτυπώσετε και να το καταθέσετε σε δημόσια υπηρεσία
themaygeias
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ