2021-02-23 01:56:04
Φωτογραφία για Μάρτιος 2021 : Υπάρχει το ενδεχόμενο η Νοτιοανατολική Ευρώπη να ζήσει ένα νέο 1987 σύμφωνα με τους Ιταλούς μετεωρολόγους;

Οι Ιταλοί έρχονται να βάλουν φωτιά στα σενάρια για μια ψυχρή εισβολή παρόμοια με αυτή που είχε συμβεί τον Μάρτιο του 1987 στην Νοτιοανατολική Ευρώπη, θεωρώντας ότι οι ενδείξεις που υπάρχουν στη διάταξη της ατμοσφαιρικής κυκλοφορίας κρύβουν κάτι πολύ ισχυρό που θα εξαπολύσει ο Μάρτιος του 2021 κατά το ξεκίνημά του, στην Ελλάδα και την Ιταλία, καθώς και στη χερσόνησο των Βαλκανίων μέχρι την Τουρκία.

Η αλήθεια είναι ότι η χειμερινή περίοδος, ειδικά τα τελευταία χρόνια, εκπλήσσει με τις απίστευτες εναλλαγές που παρουσιάζει μέχρι να φτάσει στο αποκορύφωμά της. Απόδειξη είναι, ότι τα τελευταία χρόνια παρατηρούνται βίαια ψυχρά επεισόδια στο σύνολο της Ευρώπης, παρά το γεγονός ότι πριν από αυτά επικρατούσαν ήπιες καιρικές συνθήκες, έως θα έλεγε κανείς σχετικά θερμές για την εποχή. Καμία όμως χρονιά δεν μπορεί να συγκριθεί με τον άκαμπτο Μάρτιο του 1987 που θεωρήθηκε τότε ο χειρότερος των τελευταίων 100 ετών, λόγω των πυκνών χιονοπτώσεων που εκδηλώθηκαν στην κεντρική και τη νότια Ιταλία όπως και σε όλη την Νοτιοανατολική Ευρώπη.





Περισσότερα: meteo24news

doriforosnews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ