2021-03-18 23:57:46
Φωτογραφία για Εντυπωσιακή industrial διαμόρφωση σε airbnb 49τμ
Το Industrial (βιομηχανικό) γίνεται μια όλο πιο δημοφιλής διακοσμητική επιλογή για αστικά airbnb, λόγω του ότι επιτρέπει ευκολότερα απ΄όσο άλλα  στυλ να διατηρήσει ο χώρος μια κάπως "απρόσωπη" διαμόρφωση, κάτι που είναι βασικό για την εικόνα και την λειτουργικότητα ενοικιαζόμενων καταλυμμάτων. 



Ξύλινο δάπεδο, πολλά μεταλλικά έπιπλα - στοιχεία, μοντέρνας αισθητικής φωτιστικά, γκρι αποχρώσεις. Τυπικά χαρακτριστικά του  Βιομηχανικού στυλ στα οποία έχει βασιστεί η διαμόρφωση του συγκεκριμένου Airbnb στο Βουκουρέστι. 

Το Industrial (βιομηχανικό) γίνεται μια όλο και πιο δημοφιλής διακοσμητική επιλογή για αστικά airbnb, λόγω του ότι επιτρέπει ευκολότερα απ΄όσο άλλα στυλ να διατηρήσει ο χώρος μια ελαφρά "απρόσωπη" διαμόρφωση, κάτι που είναι βασικό για την εικόνα και την λειτουργικότητα ενοικιαζόμενων καταλυμμάτων και που στο συγκεκριμένο έχει επιτευχθεί απόλυτα πετυχημένα.   



Από την είσοδο έως και τον χώρο του μπάνιου το σπίτι έχει διαμορφωθεί με τρόπο που να μην φέρει έντονα τον προσωπικό χαρακτήρα των ιδιοκτητών, με τα εντελώς απαραίτητα έπιπλα - αντικείμενα, ενώ ταυτόχρονα τα υφασμάτινα στοιχεία προσφέρουν στον χώρο χρώμα και την απαιτούμενη "ζεστασιά". Έτσι ο επισκέπτης νοιώθει πολύ πιο οικεία από όσο πχ στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου χωρίς όμως και την αίσθηση ότι ...εισβάλλει στο σπίτι κάποιου άλλου.

Το απόλυτα πετυχημένο χρωματικό "παιχνίδι" ανάμεσα στο μαύρο-γκρι, το λευκό και την απόχρωση του φυσικού ξύλου σε τοίχους και έπιπλα, ο συνδυασμός μετάλλου-ξύλου σε έπιπλα, επιφάνειες και αντικείμενα και οι υφασμάτινες λεπτομέρειες σε έντονες αποχρώσεις, σε συνδυασμό με την ύπαρξη μεγάλου ελεύθερου χώρου είναι τα βασικά στοιχεία που έχουν χρησιμοποιηθεί στην διαμόρφωση - διακόσμηση του διαμερίσματος, που πραγματικάδημιουργεί την εντύπωση ότι είναι κατά πολύ μεγαλύτερο από τα 49τμ που καταλαμβάνει. 



ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

misoarchitects.ro
soulouposeto
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Έφυγε με το κεφάλι ψηλά
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Έφυγε με το κεφάλι ψηλά
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ